Foster 

Super Moderator 

Liczba postów: 5,912 

Reputacja: 70

| 

Re: Sala konferencyjna 

PIERWSZY WYWIAD Z TRENEREM FC KROWIARKI, TYLKO U NAS. NIE MOŻESZ TEGO PRZEGAPIĆ
Cytat:EN: Jak pan ocenia początek sezonu? 
Foster26: Zaczęliśmy od bezbramkowego remisu, a na domiar złego kontuzji doznał nasz najlepszy zawodnik Diego Forlan. Jednak mimo to w II kolejce udało nam się wygrać z przeciwnikiem, dzięki bramkom Younga i Santa Cruza, żałuje że nie desygnowałem do gry Owena, który strzelił trzecią bramkę z rzędu... Diego Forlan już rozpoczął treningi i wg opinii lekarzy powinien być już gotowy na mecz w IV kolejce. 
EN: Na co stać drużynę FC Krowiarki w tym sezonie? 
Foster26: Na razie koncentrujemy się na najbliższym meczu. Naszym cele jak na razie jest awans do dalszej fazy rozgrywek. 
EN: Jak pan ocenia swój skład którym dysponuje?  
Foster26: Nie mamy może jakiś gwiazdeczek, typu Ronaldo, Gerrard czy Messi ale mamy solidnych zawodników, którzy pozwalają nam na dobrą. Nie ukrywam że w zimowym okienku planujemy wzmocnienia. 
EN: Kogo planujecie kupić? 
Foster26; Tego teraz nie mogę zdradzić, ponieważ inni mogą nas uprzedzić, dowiecie się wszystkiego w swoim czasie. 
EN: Co pan sądzi o następnym rywalu?    
Foster26: Rywal mocny, posiadają bardzo dobrych zawodników w drużynie, jednak mówiłem my mamy silny, solidny równy skład i jestem pewien że możemy to spotkanie wygrać 
EN: Dziękuje za wywiad i życzę powodzenia w dalszych meczach 
Foster26: Dziękuje i żegnam  

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE> 

Mój Blog: Pod presją czasu

|  

| 
	| 03-10-2008 17:19 | 

|