maju
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Reputacja: 0
|
Re: 3 kolejka - PIŁKARZYKI!
Tłoki Gorzyce... czegoś takiego ciągle przed rizpoczęciem zabawy próbowaliśmy uniknąć, a i tak wdarł się jeden bot, który tylko wybrał kilku piłkarzy, olał resztę i myśli, że jest fajny. Może i za późno na to, ale mam pomysł - aby jakiś z userów forum wybrał swoją ósemkę i wszedł an miejsce Tłoków, bo ta drużyna tylko dostarcza punktów i jeśli ktoś w ostatniej kolejce będzie potrzebował zwycięstwa do wyjścia z grupy i trafi mu się ten zespół? Mecze zaległe ten "nowy zespół" mógłby rozgrywać podczas meczów o puchary krajów lub podczas meczów reprezentacji.
Ja się osobiście cieszę, bo mam 7 pktów po trzech seriach, kolejny mecz wygrałem i to dzięki innemu piłkarzowi niż wcześniej, co jeszcze bardziej mnie ciszy, że potrafiłem dobrać odpowiednich ludzi do kadry ;] Jeszcze drugie tyle i wychodzę z grupy ;D
tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
|
|
07-10-2008 11:56 |
|