Re: PL: Manchester United 4-3 Hull City (01.11.2008)
Pierwsza stracona bramka:
Po pierwszej polemizowałbym czy był tam wolny, a po drugie to jak można było dopuścić że Evra krył zawodnika o głowę wyższego od siebie?
Druga stracona bramka:
Znów Evra musi walczyć z wyższym od siebie zawodnikiem w powietrzu, a do tego nie ma żadnej asekuracji ze strony partnerów. Nie ma co winić za tą bramkę VDS, ponieważ gdyby nie wyszedł to również by była bramka.
Trzecia stracona bramka:
To już kolejny błąd Rio w ostatnich meczach, po jaką cholerę przez dobre 5 metrów się cofał zamiast odebrać piłkę? Pozwolił zawodnikowi wejść w pole karne, po czym go sfaulował. Duży błąd naszego stopera
I znów to samo. Wygrywamy, niby wszystko jest dobrze,a tu nagle boom... koniec z grania, wszystko na stojącą, znów zbyt zrelaksowani, Fergi kurwa weź ich opierdol porządnie i niech się w końcu nauczą grać dobrze przez 90 min a nie tylko przez 45 min.
Nie jestem zadowolony po tym meczu, dlatego też nie będę brał udział w głosowaniu na najlepszego piłkarza meczu.
Mimo, że wygraliśmy, że zdobyliśmy 3 pkt jest zły i to nawet bardzo. No ludzie bez przesady, to jest tylko beniaminek. My przecież jesteśmy NAJLEPSZĄ DRUŻYNĄ W ANGLII I EUROPIE!!! W środę gramy z Celticiem, a na weekend z Arsenalem. Dwa bardzo ważne mecze. Jeśli wygramy ten pierwszy to zapewnimy sobie już awans do kolejnej fazy LM, a co za tym idzie, będzie można dać odpocząć poszczególnym zawodnikom i dać szanse pokazania się młodym i tym co graja rzadziej. A mecz na Emirate Stadium będzie cholernie ważny, ponieważ jeśli tam stracimy pkt to nie będzie kolorowo. Już teraz mam 8 pkt straty do lidera (i mecz zaległy), więc nie możemy sobie pozwolić na kolejną stratę pkt. Jeśli nadal będziemy grać tak jak w poprzednich meczach, czyli będziemy odpuszczać II połową to gówno w tym sezonie zrobimy!
Trzeba się wziąć do roboty, bo jest co poprawiać. Wyżej troszkę po marudziłem i skrytykowałem, ale to nie oznacza, że nie wierzę w United. To wszystko wynika z miłości jaką darze Manchester United.
GLORY GLORY MAN UNITED!!!
<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>
Mój Blog: Pod presją czasu
|