Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Arsenalem?
Ankieta jest zamknięta.
Edwin Van der Sar 0% 0 0%
Gary Neville 0% 0 0%
Rio Ferdinand 0% 0 0%
Nemanja Vidic 25.00% 4 25.00%
Patrice Evra 12.50% 2 12.50%
Cristiano Ronaldo 6.25% 1 6.25%
Michael Carrick 0% 0 0%
Anderson 25.00% 4 25.00%
Park Ji Sung 12.50% 2 12.50%
Wayne Rooney 0% 0 0%
Dimitar Berbatov 0% 0 0%
Rafael da Silva 18.75% 3 18.75%
Ryan Giggs 0% 0 0%
Carlos Tevez 0% 0 0%
Razem 16 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Arsenal 2-1 Manchester United (08.11.2008)
maju Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,351
Reputacja: 0
Re: PL: Arsenal - Manchester United (08.11.2008; 13.45)
Nie mogęsię doczekać tego spotkania. Nie boję się o wynik, co nie znaczy, że spodziewam się wygranej. Abym nie został źle zrozumiany, ujmę to inaczej - póki co nie myślę o wyniku. Już nie mogę się doczekać tego meczu. Tak, jak matys powiedział, to ostatni mecz z zespołem z Wielkiej Czwórki. To oznacza, że jeśli rozegramy ten mecz to po 11-tu meczach nie czeka nas żaden wielki sprawdzian i mimo wszystko łatwiejszy terminarz.

Ważne jest, aby wygrać ten mecz. Wtedy po 3-ech meczach z Wielką Czwórką będziemy mieli ugrane 4 pkt z nimi, a nie zapominajmy, że wszystkie te spotkania graliśmy na wyjeździe. IMO korzystne osiągnięcie. Ale nie chcę póki co myśleć o rezultacie.

Tradycyjnie chcę trochę uwagi poświęcić na naszą jedenastkę.

W bramce - bezdyskusyjnie vdS. Aż strach pomysleć, co będzie w przyszłym sezonie, kiedy Holender odejdzie na zasłużoną sportowąemeryturę.

Obrona - Jedynymi niepodważalnymi zawodnikami są Ferdinand i Evra. Czemu? Ferdinand to niepodważalna postać w naszej defensywie, a Evra, bo niby kto ma go zastąpić? Na prawej postawiłbym na Rafaela a na środku dałbym szansę Evansowi. Chcę teżzaznaczyć, że nie oglądałem meczu z Hull i "swój" skład wystawiam bez pojęcia, jak grali piłkarze z Tygrysami.

Pomoc - No oczywiście Ronaldo. Znów jest skuteczny, odzyskuje formę i znów jest naszą kluczową postacią. Dalej - Andy i Fletch na środku. Grzechem byłoby nei dać zagrać Szkotowi. A na lewej mam dylemat. Jednak biorąc pod uwagęwagę meczu i stopień zaangażowania wystawiłbym Parka.

Atak - Berbatov i Rooney. Ta para jest zdecydowanie skuteczniejsza niż Rooney - Tevez. A Argentyńczyk i Bułgar nie znajdują ze sobąnawet wspólnego języka na boisku...

Jeszcze raz powtarzam: Nie widziałem meczu z Hull. tak więc jeśli z Hull Carrick zagrał świetny mecz to nie dziwcie się, że nie biorę go pod uwagę.

tyle ćpunów w całym mieście, nie widziałeś tego jeszcze, popatrz, o popatrz! szerokimi ulicami zapierdalają z blantami, popatrz, o popatrz!... mmmm... bit, co to mu zapodaje bitem, patrzę mu na postacie wbite w ziemię, o w ziemię!
02-11-2008 12:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Arsenal - Manchester United (08.11.2008; 13.45) - maju - 02-11-2008 12:05

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości