Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Celtikiem?
Ankieta jest zamknięta.
Ben Foster 0% 0 0%
Rafael da Silva 0% 0 0%
Rio Ferdinand 0% 0 0%
Nemanja Vidic 0% 0 0%
John O'shea 0% 0 0%
Cristiano Ronaldo 63.64% 7 63.64%
Darren Fletcher 0% 0 0%
Michael Carrick 27.27% 3 27.27%
Ryan Giggs 0% 0 0%
Carlos Tevez 0% 0 0%
Dimitar Berbatow 0% 0 0%
Patrice Evra 0% 0 0%
Wayne Rooney 9.09% 1 9.09%
Razem 11 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Celtic 1-1 Manchester United (05.11.2008)
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: CL: Celtic - Manchester United (05.11.2008; 20:45)
Jak pisali poprzednicy również myślę, że bedzie to mecz do jednej bramki. Celtic gra ostatnio słabo, jednak na Celtic Park to co innego. Oni tanio skóry nie sprzedadzą, lecz gdy już stracą tą pierwszą bramkę to się podłamią i wtedy dobra nasza Smile

Na bramce niech stanie tradycyjnie VDS, na prawej obronie Brown (o ile będzie zdowy, jeśli nie to Gary), w środku dałbym szansę Evansowi to jest mecz, w którym według mnie Iralndczyk powinien dostać szansę, proponuję za Rio, na lewej tradycyjnie Evra.

W pomocy jeśli chodzi o skrzydła to raczej nie ma oczym gadać, powinni zagrać Cris i Nani. Jednak na kogo postawić w środku? Jak dla mnie, na pewno powinien zagrać Carrick i...Anderson. Dlaczego? Chłopak w końcu zaczyna grać lepiej, wyraźnie się rozkręca, no a w drugiej połowie wpuścić Fletchera, który również jest w dobrej dyspozycji i zasługuje, aby zagrać w tym meczu.

No i na koniec atak. Sam nie wiem kogo bym wystawił. Na pewno Rooney, tylko kto z nim w duecie? Berbatow ostatnio gra dużo lepiej, zaś Tevez gra mało i mógłby dostać szansę. Tylko problem jest taki, że Carlos przez tą małą ilość gry stracił formę z początku sezonu... Podsumowując, postawiłbym jednak na Teveza, powinniśmy sobie poradzić, a Carlosowi ten mecz mógłby pomóc w powrocie do formy.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
03-11-2008 20:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: Celtic - Manchester United (05.11.2008; 20:45) - RedLucas - 03-11-2008 20:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości