Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Celtikiem?
Ankieta jest zamknięta.
Ben Foster 0% 0 0%
Rafael da Silva 0% 0 0%
Rio Ferdinand 0% 0 0%
Nemanja Vidic 0% 0 0%
John O'shea 0% 0 0%
Cristiano Ronaldo 63.64% 7 63.64%
Darren Fletcher 0% 0 0%
Michael Carrick 27.27% 3 27.27%
Ryan Giggs 0% 0 0%
Carlos Tevez 0% 0 0%
Dimitar Berbatow 0% 0 0%
Patrice Evra 0% 0 0%
Wayne Rooney 9.09% 1 9.09%
Razem 11 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CL: Celtic 1-1 Manchester United (05.11.2008)
Lucas Offline
Senior Member

Liczba postów: 675
Reputacja: 0
Re: CL: Celtic - Manchester United (05.11.2008; 20:45)
Zawodnik meczu - Michael Carrick. Nie mam pytań.

Ben? Podziwiam go, że w ciągu ostatniego roku zagrał kilka spotkań i dzisiaj zagrał dosyć pewnie. Błąd przy bramce popełnił, nie ma wątpliwości, ale on nawet nie jest przyzwyczajony do gry w takich meczach z takimi drużynami. Będzie lepiej. 6

Rafael. Niestety dzisiaj zagrał bardzo słabo. Nadal nie wywiązuje się z założeń taktycznych. On gra na prawej obronie, a przy obronie widziałem go przed Carrickiem czy Fletcherem. 5

Rio, Vidić. Bez fajerwerków. Po 7.

O'Shea. Ogólnie jak na swoje umiejętności solidnie. Nie popełniał błędów, wywiązał się ze swojego zadania. Mimo wszystko jest niezastąpiony. Szkoda, że Foster nie złapał czerwonej kartki, to John w ciągu meczu zagrałby na 3 pozycjach. :lol: 7

Ronaldo. Jak zwykle mieszane mam uczucia. Było kilka nurków, ale lepiej. Bardziej zespołowo, ale to jeszcze nie to wszystko. Czasami na siłę próbował iść w bok i to na przeciwnika. Rzuty wolne porażka. Żałuję, że tego ost. wolnego nie wykonywał Giggs. 7+

Fletcher. Nadal mnie zaskakuje. Bardzo solidnie. 7

Giggs. Trochę jakby w cieniu tego meczu do czasu bramki. Był tam gdzie być powinien. 7 i + za bramkę.

Carrick. Respekt. Powrócić po takiej kontuzji i to w takim stylu. Naprawdę myślę, że te pieniądze za niego właśnie się zwróciły. Fantastyczne podania, a zwłaszcza ich ilość! Przerzuty, wrzutki, z klepki, prostopadłe, cała gama. Myślę, że to nasz najlepszy obecnie pomocnik. 8

Nani. Porażka. 6

Tevez. Biegał, biegał i nic nie wybiegał. 6

Evra. Wszedł i lewa strona ruszyła z kopyta. Szkoda tylko, że nie mógł zgrać się z Nanim. 6+

Berbatov. Biegał tyle ile powinien. Szkoda sytuacji z ostatnich sekund, bo mógłby być bohaterem. 6+

Rooney. Krótko grał, ale jeden bardzo dobry strzał. Dudek by to wpuścił Sad. 6+
05-11-2008 23:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: CL: Celtic - Manchester United (05.11.2008; 20:45) - Lucas - 05-11-2008 23:10

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości