Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
sebos_krk napisał(a):Tylko czy Bale będzie chciał być zmiennikiem Evry, który rzadko pauzuje i jest nie do wygryzienia z pierwszego składu.
To pauzowałby troszkę więcej, co za problem, troszkę wypoczynku Evrze by na pewno dobrze zawsze zrobiło, w mecz ze Stoke czy innym słabszym klubem Pat mógłby sobie odpocząć i zregenerować siły przed następnym meczem np. z Chelsea, czy z Arsenalem Wink
sebos_krk napisał(a):Więc już prędzej w grę wchodzi skrzydło na którym też będzie więcej siedział na ławce niż grał. Wszystko zależy jak ta sytuacja pasuje samemu Walijczykowi.
Czy ja wiem... Nani raz gra słabo raz dobrze, więc nie można na nim za bardzo polegać, Park nie jest chyba w stanie grać co tydzień, ze względu na swoje kolano, a Ronaldo też cały czas grać nie może...
Bale jeśli zdecyduje przejść do United, to na pewno będzie się liczył z tym, że często będzie musiał usiąść na ławce, no ale niestety jak się chce grać w najlepszym klubie to trzeba umieć troszkę posiedzieć na ławce Wink

sebos_krk napisał(a):
Foster26 napisał(a):nie liczę tu O'Shea ponieważ nie jest on nominalnym lewym obrońcom

właśnie, że jest Smile
Nie jest, on nominalnie jest środkowym obrońcom, który może grać... wszędzie Big Grin

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
08-11-2008 10:30
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 08-11-2008 10:30

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości