Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Sporo ostatnio plotek odnośnie napastników na OT:
Rossi ponownie na Old Trafford? Fajnie byłoby go widzieć znowu z Diabłem na piersi Big Grin Tylko że to oznaczałoby definitywny koniec Teveza na Old Trafford. Druga sprawa czy sam Włoch zechciałby wrócić- odszedł właśnie dlatego, bo nie miał stałego miejsca w składzie i nie jestem pewien czy SAF byłby w stanie mu to teraz zagwarantować- pierwsze skrzypce grają przecież Rooney do spółki z Berbatovem. Nie wiem ile jest w tym prawdy, ale Szkot będzie miał doskonałą szansę dokładnie przyjrzeć się Giuseppe już we wtorek Smile
Benzema w United? Któż nie chciałby mieć go w swoich szeregach? Młody, zdolny, szybki, dobry technicznie napastnik-marzenie każdego klubu. Tylko cholernie drogi. Ten transfer jak w/w przypadku przekreślałby dalszy pobyt Teveza w MU. Również tutaj mielibyśmy problem bogactwa w ataku- żaden z tych 3 nie chciałby siedzieć na ławce, a wystawić ich razem nie byłoby dobrym rozwiązaniem- pogodzić ich mogłaby tylko odpowiednia rotacja. Mam jednak przeczucie że Francuz wybierze ofertę któregoś klubu z Hiszpanii.
Szybszy powrót Campbella?
Cytat:Sir Alex Ferguson ujawnił, że już w styczniu na Old Trafford może powrócić Fraizer Campbell, który jest obecnie wypożyczony do Tottenhamu Hotspur. Przejście wychowanka Manchesteru United do zespołu "Kogutów" było częścią transferu Dymitara Berbatowa.

Ferguson przekazał, że podczas zawierania umowy znalazł się w niej zapis, który pozwala na wcześniejszy powrót Campbella do Manchesteru - Możemy go ściągnąć już w styczniu. Jest taka opcja i możliwość. Chłopak spisuje się fantastycznie. To dobry zawodnik, ale potrzebował doświadczenia w pierwszym zespole, wiec zgodziliśmy się, by był on częścią transferu Berbatowa.
Co do tego zawodnika to jestem niemalże pewny, że nie wróci do nas już w styczniu- Ferguson powiedział to tylko w formie odpowiedzi na słowa trenera Spurs, że są zainteresowani odkupieniem na stałe młodego Anglika.

Dużo szumu się zrobiło. Jak będzie dalej to się okaże-dużo będzie zależało od dyspozycji Teveza w następnych spotkaniach- jeśli dobrze będzie się prezentował to nie ma tematu, jeśli tak dalej jak w ostatnim meczu to różnie może być...

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
23-11-2008 18:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lukas - 23-11-2008 18:24

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości