michal85
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
|
Re: PL: Manchester City - Manchester United (30.11.2008; 14.30)
Uff, ufff, ufff...
W końcu wygraliśmy bardzo trudny mecz w tym sezonie. Tym bardziej cieszy to zwycięstwo, że zostało odniesione w bardzo dobrym stylu. Ta solidność w tyłach, którą zszokowaliśmy Europę w zeszłym sezonie chyba już powróciła. Prócz niezwykle solidnej gry w defensywie ładnie zagraliśmy w przodzie w czym chyba główna zasługa Carricka, który był dzisiaj fantastyczny.
Tym razem mam chwilkę czasu na noty a więc...
VdS - mało pracy. Wciąż nie jestem pewien, czy to on odbił piłkę w 90 min. czy Pat [6]
Rafael - dzisiaj mogę tylko go pochwalić. Świetny występ, którym dowiódł, że nie warto się bać wystawiając go przeciwko wielkim nazwiskom. I pomyśleć, że ten chłopak ma tylko 18 lat. [8]
Rio & Vida - świetni. Vida górował w powietrzu zaś Rio dzielnie go wspierał w grze na ziemii. [9]
Evra - po prostu najlepszy lewy defensor na kontynencie. [8,5]
Ronaldo - nie winię go za czerwoną kartkę. Po za tym przeciętnie [6]
Carrick - już kilka słów o nim powiedziałem. Jak dla mnie MOTM [9]
Fletcher - występ tylko solidny. Jak dla mnie Darren po kontuzji jest trochę gorszy, ale wciąż trzyma poziom [7]
Park - występ jak na Parka przystało - dużo biegania, gra z olbrzymią determinacją. SUper, że jest z nami [7,5]
Berbatov - najsłabszy z naszych grających od pierwszych minut. Nie oznacza, że był słaby, ale jak dla mnie to był jeden z jego słabszych meczów w naszych barwach. Kilka niezłych podań i demonstracja świetnej techniki to trochę mało jak na Bułgara [6]
Rooney - po prostu Roo. Jedna świetna zmarnowana okazja, ale ogólnie bardzo pozytywnie [7,5]
Giggs - szkoda gadać...Uwielbiam go, ale dzisiaj był słaby [5]
Świetny występ całej drużyny. Brawa i oby tak dalej!
Ignorowani:
Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
|
|
30-11-2008 16:42 |
|