A więc startujemy panie i panowie z draftem zimowym!
Kto będzie chętny do wzięcia w nim udziału niech wpisze się w tym temacie!
Wszystko będzie opierać się na następujących zasadach:
Rozpoczyna jedna osoba , wpisuje piłkarza którego wybiera. Następna osoba ma
5 godzin na wpisanie piłkarza którego wybiera etc Jeśli nie zrobi tego w przeciągu
5 godzin traci kolejkę
Wybieramy naturalnie z 5 lig wcześniej ustalonych tj. Anglia , Niemcy , Hiszpania , Włochy i Polska .
Jako , że nie każdy śpi w nocy limit czasowy jest wyłączony od godziny 24:00 do 9:00. Wtedy nie wybieramy piłkarzy w drafcie. Tzw. cisza nocna
Kolejność jest ważna , a więc postanowiłem , że kto był pierwszy na premierowym drafcie piłkarzyków na RedCafe.pl teraz będzie niestety ostatni etc . Kolejność będzie wyglądała następująco :
paolo ( 1 wybór w drafcie)
Anirin
Duras
maju (3 wybory w drafcie)
pawlo
RedLucas ( 2 wybory w drafcie)
mlody_unw
Bartez
gooral
muszeq (3 wybory w drafcie)
Wróg Arsenalu
fidain ( 2 wybory w drafcie)
Aneain ( 1 wybór w drafcie)
Foster26 ( 1 wybór w drafcie)
Miko ( 2 wybóry w drafcie)
Zashi ( 3 wybory w drafcie)
Lukas
Mata ( 1 wybór w drafcie )
Minh ( 2 wybory w drafcie)
Osoba która zdecyduje się wziąć udział w drafcie musi podać w TYM temacie zawodników których się pozbywa! Skład drużyny nie może NIGDY przekroczyć 8 graczy! Np. Pozbywam się 3 graczy i wpisuje ich w tym temacie , przestają oni należeć do mnie i każda osoba będzie mogła wybrać ich w drafcie! Ja zaś ilu piłkarzy pozbyłem się tylu wybieram.
Można będzie wybrać każdego piłkarza oprócz tych których mają już w składzie trenerzy:
Minh - C. RONALDO, LUCA TONI, SILVA, TOTTI, , CHINYANA, A. ALVES,
Mata - ROONEY, ZLATAN I, LAMPARD, RONALDIHNO, FABREGAS,, CASSANO, MATA
Lukas - TEVEZ, VILLA, J.COLE, TREZEGEUET, CAVENAGHI , PERROTA, SEEDORF, THE WALCOTT
Zashi - AGUERO, , BEN ARFA, ROSSI , DIEGO , MUTU ,
Miko R. LEWANDOWSKI, GOMEZ, FARFAN, ZIENCZUK, BOGUSKI, KEVIN NOLAN
Foster26 - SANTA CRUZ, FORLAN, A. YOUNG, M. ARTRETA, I. OLIC, L. OBRANIAK, Owen
Aneain - BERBATOV, HENRY , GIGGS, GERRARD, ANDERSON : F. CAMPBELL, SHEVCZENKO
fidain - ADEBAYOR, RIBERY, , DEL PIERO, BALLACK, ANELKA, CARRICK,
Wróg arsenalu- AGHONLAHOR, KLOSE, CAREW, ROBBIE KEANE, NASRI, G. BARRY, MARTINS, D.KUYT
muszeq - , KURANI, MESSI, ROBBEN, GOMIS, VAN PERSIE,
gooral - BENZEMA, KAKA, DI NATALE, STILIC, MANCINI, ROBINHO, BAKARI KONE, ANDREA PIRLO
Bartez - DROGBA, TORRES, RAUL, VUCINIC, MAXI RODRIGUEZ, J. NAVAS, DOS SANTOS, R.OLIVEIRA
Anirin - Ashton, Kalou, Scholes, Garguła, Podolski, Fred, Viduka, Camoranessi.
Duras- Jo, Nani, David Suazo, Sidney Govou, Pavel Nedved, Iwański, Gudjohnsen, Luis Garcia
RedLucas - Sabrossa, SOTIROVIC, Jarmaine Defoe, Benjani, D. Bentley, Llorente
Maju - Amauri, Grzelak, Louis Saha, S. Mila, Suley Muntari
Paolo - Ireland, Gignac, Riki, Renato, Marcin Zając, Gamst Pedersen, Filip Ivanovski
Pawlo - Pavlyuchenko, Majewski, Kanu, Johnson, Petrov, Pazzini, Chmiest, Tamudo.
Młody_UNW -PAWEL BROZEK, DECO, SNEIDER