Oglądałem dzisiaj powtórkę meczu i co nieco napiszę

. Może zacznę od indywidualnych ocen za spotkanie z Aalborgiem.
Tomasz Kuszczak - Niektórzy uważają, że zawalił dwie bramki. W moim odczuciu mógł ODROBINĘ inaczej zachować się tylko przy pierwszej bramce. Odrobinę szybciej by zareagował i zdołałby wybić piłkę, a tak niestety. Przy drugiej bramce, to tylko i wyłącznie wina obrońców. Nie pamiętam dokładnie kto krył tego Curtha, ale zdaje się, że było to O'Shea, który zbiegł do środka zamiast kryć zawodnika za plecami. Uderzenie było na tyle precyzyjne, że Kuszczak nie miał szans tego wybronić.
Ogólnie ocena - 6,5
Gary Neville - Nie jestem do końca przekonany, czy był to jakiś zły występ Garego. Często podłączał się do akcji ofensywnych, ale nie zapominał o obronie. Przed zmianą miał jeszcze dogodną sytuację, ale niestety nie jest napastnikiem, i najnormalniej w świecie zmarnował ją.
Ogólna ocena - 6
Rio Ferdinand - Kolejny pewny występ naszego podstawowego obrońcy. Niby niczym szczególnym się nie wyróżnił, bo przyzwyczaił nas do dobrych występów. Saganowski dużo przy nim nie pograł

.
Ogólna ocena - 7
Jonny Evans - Podobnie jak Rio zaliczył pewny występ. Udane zagrania w obronie, ale także w ofensywie coś starał się ugrać. Rośnie nam podstawowy obrońca

.
Ogólna ocena - 7
John O'Shea - Słaby występ Irlandczyka. Utrata drugiej bramki znacznie obciąża jego konto. Zbyt często starał się grać na środku obrony, tym samym zapominając o pozycji na, której grał w tym meczu.
Ogólna ocena - 5
Nani - Starał się pokazać Fergusonowi. Jednak samymi chęciami zaufania Fergusona sobie nie zaskarbi. Dużo dośrodkowywał, niekoniecznie dokładnie, a i stałe fragmenty nie do końca tak jak powinny być.
Ogólna ocena - 6
Gibson - Pokazał, że zaczyna pukać do pierwszego składu. Obok Andersona bardzo dobrze sobie radził. Liczę na jego częstsze występy

.
Ogólna ocena - 6,5
Anderson- Jak dla mnie piłkarz meczu. Genialnie rozgrywał w środku pola. W niektórych sytuacjach zachowywał się jak prawdziwy profesor. I do tego ta asysta bramki Rooney'a
Ogólna ocena - 8
Ryan Giggs - Już na samym początku dał o sobie znać. Cudowne podanie do Teveza uwieńczone trafieniem Argentyńczyka. Szkoda, że został zmieniony, byłem pewien, że jeszcze czymś by nas zaskoczył.
Ogólna ocena - 7
Carlos Tevez - 3 minuta i wszystko jasne. Tevez pokazuje, że zasługuje na występ w pierwszym składzie United

Liczę, że w meczu z Tottenhamem również coś fajnego pokaże.
Ogólna ocena - 7,5
Wayne Rooney - Jak zwykle nasz Roo dużo biegał po całym boisku. Ładna bramka.
Ogólna ocena - 7,5
Ogólnie znów mięliśmy ogromną przewagę, szczególnie w drugiej części spotkania. Było kilka sytuacji, które powinny zostać zakończone bramkami. Cieszą mnie bramki Rooneya i Teveza. W szczególności tego drugiego