Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Carlito Offline
Senior Member

Liczba postów: 356
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:Aiden McGeady może w styczniu opuścić Celtic Glasgow - donosi szkocka prasa. Utalentowany skrzydłowy pokłócił się z menedżerem Gordonem Strachanem, a ręce na wieść o tym już zacierają menedżerowie niektórych drużyn z Anglii.

Do starcia pomiędzy piłkarzem a szkoleniowcem miało dojść po ostatnim, zremisowanym 1:1 pojedynku ligowym z Hearts. - Menedżer za niekorzystny rezultat zdawał się obwiniać właśnie Aidena - cytuje jedną z osób przebywających po meczu w szatni, dziennik "The Herald". - Aiden przez pewien czas ze spokojem wysłuchiwał krytyki, ale w końcu nie wytrzymał i przeszedł do kontrataku.

Tymczasem nie jest tajemnicą, że McGeady to jeden z piłkarzy, na których baczenie już od dawna ma sir Alex Ferguson. W jednym z wrześniowych wywiadów menedżer "Czerwonych Diabłów" przyznał, iż żałuje, że mający obecnie 22 lata skrzydłowy nie zdecydował się pozostać na Old Trafford, kiedy klub zaprosił go do siebie na testy.

I co o tym sądzicie? Wink Najpierw Zoran Tosic, który już nie wiem czy przejdzie do United, czy nie, bo już się pogubiłem, a teraz jeszcze McGeady, który według mnie ma nienaganne umiejętność, ale czy sprawdziłby się na Old Trafford? Chciałby grać w pierwszym składzie, a na skrzydłach trochę zawodników jest: Ronaldo, Nani, Giggs, Park. Co prawda pozycja Ronaldo jest moim zdanie nie podważalna, ale mógłby ewentualnie zmieniać Parka Big Grin
15-12-2008 17:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Carlito - 15-12-2008 17:46

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości