W sumie Twój skład się od mojego bardzo nie różni
No właśnie ja sie zastanawiałam nad Tomkiem, ale myślę, że Stoke i tak walniemy i on może tam zagrać, a jutro to jednak finał, Saar powinien być bramkarzem we wszelkich finałach, bo jest pewny...
Ale co do Evansa to rzeczywiście może zagrać - myślałam o nim co prawda w kontekście Stoke, ale tam lepiej wystawić najsilniejszą obronę, bo nie możemy stracić wtedy punktów pod zadnym pozorem, także czemu by nie dac młodemu jutro kolejnej szansy(zresztą...on jest na tyle dobry, że nie boje sie jak gra w żadnym meczu). Ale jak Evans to za Rio chyba.
Z Berbatovem właśnie nie wiem, bo podobno już zdrowy. Ale wolałabym, żeby wszedł w jakiejś 60 za Teveza, niż na odwrót. I w ogóle mam nadzieję, że będziemy grać jednak 4-4-2 i Tevez z Rooney'em w ataku czy nawet Berba z kimś, ale dwóch napastników...
Nie lubię jak gramy 4-5-1 w każdym razie(szczególnie z Rooney'em na szpicy, bo on i tak biega wtedy w środku pola

on nie umie być klasycznym napastnikiem, który nie biega non stop po całym boisku - jak 4-5-1 to prędzej Berba - ale o na razie nie jest w takiej dyspozycji, by grać sam w ataku, wtedy trzeba by dać np Giggsa za nim - ale to już dla mnie za skomplikowane, niech sie Fergie martwi ustawieniem, jeśli wybierze inne ustawienie niż 4-4-2, on wie jak oni się prezentują na treningach i co najlepiej będzie pracować).
O Parku słyszałam, że zagra, ale o Fletchu nie - w sumie to mi wszystko jedno czy on czy Carrick, obaj dobrzy, mocni w tym sezonie i w ogóle obaj pewni.