Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Klubowe Mistrzostwa Świata: Japonia 2008
allez Offline
Member

Liczba postów: 56
Reputacja: 0
Re: Klubowe Mistrzostwa Świata - Japonia 2008
Ja się po prostu cieszę, że oficjalnie jesteśmy najlepsi na świecie, cieszę nawet bardziej, niż przypuszczałam przed tym turniejem.
Jednak nie ma co za bardzo tego rozpamiętywać, bo teraz wyzwaniem dla nas jest obronić mistrzostwo Anglii (o Lidze Mistrzów jeszcze zdążymy się nagadać. Piłkarze wracają już do kraju i nie ma co się oszukiwać, że pobyt w Japonii nie przyniesie żadnych negatywnych skutków. Na pewno będzie mniejsze czy większe zmęczenie i takie ogólne wybicie z rytmu - niejeden uczestnik KMŚ już tego doświadczał. Ale wydaje mi się, że te Mistrzostwa zaowocują też pozytywnie, bo co prawda ze skutecznością w finale było tak samo marnie, jak w większość meczów tego sezonu, to ten turniej może pomóc Wazzie i nawet jeśli nie będzie to długie ustabilizowanie wysokiej formy, to przynajmniej kolejny fantastyczny zryw Roo bardzo by się nam przydał. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą naładowani pozytywną energią i to właśnie my będziemy pierwszymi, którym uda się zaprzeczyć regule, że sezon po zdobyciu Pucharu Europy jest raczej słaby (głównie w LM).

Manchester, so much to answer for.

last.fm
22-12-2008 17:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Klubowe Mistrzostwa Świata - Japonia 2008 - allez - 22-12-2008 17:08

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości