Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Southampton?
Ankieta jest zamknięta.
Darron Gibson 0% 0 0%
Rodrigo Possebon 0% 0 0%
Wayne Rooney 9.09% 1 9.09%
Dimitar Berbatow 81.82% 9 81.82%
Danny Welbeck 0% 0 0%
Nani 9.09% 1 9.09%
Michael Carrick 0% 0 0%
Ryan Giggs 0% 0 0%
Anderson 0% 0 0%
John O'Shea 0% 0 0%
Jonny Evans 0% 0 0%
Nemanja Vidic 0% 0 0%
Gary Neville 0% 0 0%
Edwin van der Sar 0% 0 0%
Razem 11 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FA Cup: Southampton 0-3 Manchester United (04.01.2009)
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: FA Cup: Southampton - Manchester United (04.01.2009; 17:00)
Wydaje mi się że w tym meczu nie zagramy całkowitymi rezerwami. SAF na pewno nie będzie chciał odpaść już w III rundzie.
Wg mnie Ronaldo i Fletcher w ogóle nie powinni być brani pod uwagę w tym meczu. Oboje nie grają najlepiej, więc odpoczynek i spokojny trening na pewno dobrze im zrobi Wink
Jeśli zaś chodzi o skład, to widziałbym to tak:
W bramce oczywiście Kuszczak Smile Nie ma sensu męczyć VDS, niech ładuje akumulator na mecz z Chelsea Wink
Jeśli chodzi o obronę, to można dać znów zagrać od początku Gary'emu, w środku Vidic i Evans, a na lewej O'Shea. Nie widzę tu zbyt wielu możliwości.
W środku pomocy chciałbym ujrzeć Andersona i kogoś z dwójki Possebon, Gibson, a na skrzydłach to Nani i ... no właśnie i kto? Ronaldo ma odpoczywać, Parkowi odpoczynek też dobrze zrobi, Giggs na skrzydło się już nie nadaje, nie wiem może Welbeck?
W ataku z chęcią bym zobaczył duet Berbatov - Tevez, a na ławkę można by posadzić Manucho i wpuścić go na 20 - 30 min.

Kuszczak
Gary - Vidic - Evans - O'Shea
Nani - Anderson - Gibson/Possebon - Welbeck?
Berbatov - Tevez

Tak ja bym to widział. Rywal jest jaki jest, lecz patrząc na nasza formę i na naszą skuteczność, a raczej jej brak, myślę że 1-0 góra 2-0 jest w tym meczu możliwe....

Przypomniało mi się. że z wypożyczenia wraca Lee Martin, może dostanie szansę w tym meczu? Troszkę to jednak wątpliwe, po pierwsze nie trenował z zespołem przez pół roku, a po drugie poziom jaki prezentuje ...ale kto wie SAF lubi zaskakiwać Wink

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
30-12-2008 20:18
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: FA Cup: Southampton - Manchester United (04.01.2009; 17:00) - Foster - 30-12-2008 20:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości