Re: FA Cup: Southampton - Manchester United (04.01.2009; 17:00)
Kuszczak powinien grać w ważniejszym z tych dwóch spotkań, bo Foster jest po kontuzji i ma mniejsze doswiadczenie w United - tylko który z meczy będzie prostrzy i mniej wazny? Oba sa ważne, w CC to już półfinał, ale Puchar Anglii to bardziej prestiżowe trofeum... Sama nie wiem, ale obaj powinni dostac szanse w najbliższych 2 meczach, Saar niech odpoczywa na Cheslea.
Brak Manucho też mnie dziwi - może ma jakiś uraz? Powinniśmy go wypożyczyć na druga połowe sezonu albo sprzedać, szkoda chłopaka!
Rooney powinien jutro odpocząć(ewentualnie w środę ), niech gra Berba, z nie wiem kim - Welbeckiem czy Giggsem, czy kimkolwiek. Mam nadzieję, że zagra ten nieszczęsny Nani, bo choć mnie wkurza, to potrzebuje chłopak gry. Scholes też może zagrać i może Possebon. Fletchu niech odpoczywa na ławce. W obronie Rafael i O'shea, środek obrony - wiadomo.
Takze licze na odpoczynek Roo, Caricka, Fletcha i Saara. Reszta może grać.
I mam nadzieję, że to spokojnie wygramy - bo ostatnio z koncentracją chłopaki mają problemy - jak tu sie nie skoncentrują, to będziemy miec np dodatkowy mecz, jak Chelsea - a tego nam nie potrzeba!!
W środe może Manucho będzie uwzględniony do składu? I pewnie Tevez już wróci do składu(i oby Anderson też! - i niech wreszcie strzeli gola, bo pomoc w tym roku w ogóle nie strzela i przez to mamy tak mało goli - bo co jak co, może napastnicy strzelają mało, ale jednak strzelają, a Park, Fletch, Anderson, Nani itp - goli praktycznie brak, a w MU pomocnicy zawsze dużo strzelali).
'I live my life for the stars that shine, people say it's just a waste of time
When they said I should feed my head, that to me was just a day in bed'
|