Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Chudy Offline
Senior Member

Liczba postów: 528
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
fredziul napisał(a):
Chudy napisał(a):nie rozumiem dalej sytuacji Teveza, dziwi mnie to że on chce zostać. ja na jego miejscu bym spierdalał ;/

A nie zastanawiało cie to że Tevez może kocha United i pragnie dalej grać w United kosztem żadszych występów? Wczoraj podczas rozgrzewki pokazywał kibicom że kocha United i dla mnie był to świetny widok. Tevez raczej nie należy do takich co spierdalają tak jak to nazwałeś zaraz gdy siądą na ławce. Ale zawsze jak dostanie szanse to walczy do upadłego i to najbardziej lubie w Tevezie.
Już nie będe sie powtarzał ale mam nadzieję że zostanie, podpisze kontrakt bo wierzę w jego umiejętności.

Mój post było nieco nie jasny. Troche więc dodam. To co pokazał na meczu wywarło na mnie ogromne wrażenie, i to jakie ma poparcie u fanów również mimo braku występów.

Chce żeby został, chce żeby dalej walczył w trykocie diabłów. Tevez ma szanse być legendą Old Trafford wyczyny z 1 sezonu sprawiły że mam do goscia ogromny szacunek. Niestety teraz gra mniej i mnie to bardzo martwi bo ledwo dostaje szanse na jakiekolwiek występy, mam wrażenie że za mało aby sie odbić od tej złej formy. Wydaje mi się że słuszne są obawy że może odejść, cierpliwość się kiedyś kończy tym bardziej że nakłania go do tego wielki autorytet Diego Maradona.
13-01-2009 23:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Chudy - 13-01-2009 23:03

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości