garret9 napisał(a):otóż mam wrażenie być może mylne, że chłopak widząc że zaraz zejdzie z boiska chciał nieco nabrać dumy schodząc jako "pokrzywdzony" co po niekąd odwróciło uwagę od występu pewnie odbiegającego od jego oczekiwań...
Zajebiste masz umiejętności interpretatorskie.
Też mam parę przemyśleń po meczu:
Foster - słabo, bo bronił rękoma, a prawdziwy walczak używa tylko do gry głowy. Niech spierdala, liga angielska nie dla niego.
O'Shea - też słabo, nikt z rywali po jego interwencji nie został zniesiony na noszach. Do sprzedania.
Neville - ten to dopiero śmieszny koleś jest, za mało fauluje, a do tego nie chciał nigdy wjebać Shearerowi. Trzeba jak najszybciej rozwiązać z nim kontrakt.
Vidic - kiedyś musiał zejść z boiska, bo dostał w twarz od Drogby. Prawdziwy twardziel nigdy nie da się sfaulować murzynowi, dlatego Serba również trzeba się pozbyć.
Fabio - wiadomo, kolega garret nie raz jebnął na plecy(choć śmiem twierdzić, że bardziej na głowę) i nic mu nie było, to tym bardziej na Da Silvie nie powinno to zrobić wrażenia. Kaleka i inwalida z niego, wystawić na listę transferową.
Ronaldo - fatalny występ, kolejne spotkanie, w którym nie urywa rywalowi nogi. Za mało walczy, won!
Scholes - bez komentarza, nie zanotował 5437643 odbiorów, po wślizgach na pograniczu brutalnego faulu, nie spróbował też ani razu uderzyć rywala w twarz. Można rzec, że przeszedł obok meczu.
Carrick - mam nadzieje, że to jego ostatni mecz w naszych barwach, gra na środku pola i kończy mecz bez żółtej kartki, bez żadnego faulu taktycznego? Ferguson czy Ty tego nie widzisz? Nam potrzeba Bartona!
Welbeck - jebany no, myślał że oszuka wszystkich, że nabierze nas na jakiś uraz, ale chuja!, garret go przejrzał, przeczytał jego zamiary. Ty mięczaku, ty pipidówo jedna, ty cioto, ty oszuście, ty murzynie, żebym Cię tu więcej nie widział!
Berbatov - 30 baniek poszło się jebać, za co my mu płacimy, chyba nie za gole czy asysty. Miał przyjść i zabijać, ranić, kaleczyć, łamać nogi rywalom... W ogóle się nie sprawdził! Bellamy, pomocy!
Tevez - parodia, po pierwsze to za niski, jak trzeba będzie zajebać Crouch'owi to co wtedy, nie da rady, po drugie za wolny, jak trzeba będzie ściąć Lennona to co, też se nie poradzi, no i ogólnie to cipa z niego bo nosi smoczek w spodenkach. Out!
Same cioty, aż żal patrzeć.