Ankieta: Kto był najlepszym piłkarzem spotkania z Tottenhamem?
Ankieta jest zamknięta.
Ben Foster 0% 0 0%
John O'Shea 0% 0 0%
Gary Neville 0% 0 0%
Nemanja Vidic 0% 0 0%
Fabio da Silva 0% 0 0%
Danny Welbeck 11.76% 2 11.76%
Michael Carrick 58.82% 10 58.82%
Paul Scholes 17.65% 3 17.65%
Cristiano Ronaldo 0% 0 0%
Dimitar Berbatow 5.88% 1 5.88%
Carlos Tevez 5.88% 1 5.88%
Darren Fletcher 0% 0 0%
Zoran Tosic 0% 0 0%
Richard Eckersley 0% 0 0%
Razem 17 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FA Cup: Manchester United 2-1 Tottenham (24.01.2009)
garret9 Offline
Member

Liczba postów: 86
Reputacja: 0
Re: FA Cup: Manchester United 2-1 Tottenham (24.01.2009)
matys napisał(a):Zajebiste masz umiejętności interpretatorskie.

Też mam parę przemyśleń po meczu:
[...]

Same cioty, aż żal patrzeć.

Zupełnie nie zrozumiałeś o co mi chodziło... nie rozumiem jednak po co tyle agresji, to nie cfcpoland.com zebysmy sie miedzy sobą ciskali..

Nie mialem na mysli tego ze chlopaki są slabi, delikatni za miekko graja czy cos... wcale nie, bo po co.
Futbol ma iść do przodu, obecny skład UTD jest jednym z najlepszych w historii zdaniem wielu obserwatorow, kibicow i samych zawodnikow.. zauwazylem tylko ze zmienil sie nieco charakter graczy, ich zaangazowanie, a ta lista kontuzjowanych troche mnie przeraza... nie chce juz tego kontynuowac, bo chyba troche nie rozumiecie do czego chce nawiazac, na pewno nie do Wimbledonu, bo to co sie wtedy dzialo to byla psychodela, ale mysle ze wielu z nas nie pamieta takiej plagi kontuzji, urazow, stluczen, naciagniec, jeszcze chocby 5 lat temu..

Ale spoko, mozna byc bezkrytycznym kibicem, slepo wpatrzonym w klub, zakochanym w kazdym pilkarzu, w kazdym nazwisku i ciagle chwalic gre, krytykowac rywala za spowodowane kontuzje, sedziego za bledne decyzje i boga za pogode.
I zeby menadzer kupowal, kupowal, kupowal, kupowal gwiazdy kasa nazwiska... tacy kibice sa najlepsi.

ps.
Pamietacie za co wyleciał.. w zasadzie odszedł, Roy Keane ? przypomnijcie sobie co wtedy mówił i co zarzucał zawodnikom.. bo wielu kibicow MU szasta wspomnieniami o Keano chyba nie wiedzac tak naprawde za co zdobyl takie uznanie...

There is no Dark Side of the Moon really.. Matter of fact; it's all dark

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej.
25-01-2009 12:28
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: FA Cup: Manchester United 2-1 Tottenham (24.01.2009) - garret9 - 25-01-2009 12:28

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości