Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Przyszłość bramki w United
branka Offline
Posting Freak

Liczba postów: 844
Reputacja: 0
Re: Przyszłość bramki w United
No ale ja się właśnie tego boję, żeby Tomek nie skończył jak Dudek - czyli, żeby nie był wiecznym nr 2. Bo ja mam wrażenie, że w zeszłym sezonie był pewniejszy niż w tym - naprawdę dotychczas nie miałam stracha jak zastępował Edwina - a teraz, w tym sezonie, każdy mecz Tomka to nerwówka - może ja za dużo wymagam, ale mam wrażenie że on nie jest taki pewny jak był... I mam wrażenie, że nie działa dobrze na żadnego z nich bezpośrednia wyralizacja o bycie następca Saara - jakby o jednego bramkarza za dużo mamy w tej chwili. Przez to musza sie zmieniać jak sa puchary Anglii czy FA i żaden nie ma tylu szans, ile mógłby mieć, gdyby nie było ich dwóch. A Amos mógłby być spokojnie 3 bramkarzem, to utalentowany chłopak.

A gdyby Tomek odszedł do jakiegoś klubu z dziesiątki PL, to miałby szanse byc tam kims naprawdę ważnym. Tylko pytanie czy odszedłby do dobrego klubu naprawdę, bo nie wiadomo kto by chciał go kupić. Bo wylądowanie w 2 lidzie to rzeczywiście byłoby załamanie kariery.
Mam nadzieję, że Fergie ma jakąś wizję w głowie co zrobi z tymi bramkarzami!

Na razie 2 razy pod rząd grał Foster - wcześniej zmieniali się, więc nie wiem co to oznacza.

'I live my life for the stars that shine, people say it's just a waste of time
When they said I should feed my head, that to me was just a day in bed'
25-01-2009 19:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Przyszłość bramki w United - Miko - 13-10-2008, 14:57
Kto powinien zastąpić VDS? - paolo - 15-10-2008, 14:07
Re: Przyszłość bramki w United - branka - 25-01-2009 19:57

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości