michal85 napisał(a):Rafael - dobry występ bez większych błędów, ale również bez fajerwerków [ 6.5 ]
Tomek91 napisał(a):Rafael- przyzwoicie, nie miał zbyt wielu okazji na rajdy, a z tyłu nie pamiętam jakiś poważnych błędów
Em000 napisał(a):Rafael da Silva - Z przodu dziś miał trudne zadanie, ale radził sobie z tyłu, zawsze starał się czyścić i pomagać kolegą z linii defensywny. Dobry mecz Brazylijczyka
Wy na serio nie widzieliście z jaką łatwością go wozili? Mówię przede wszystkim o drugiej połowie, gdzie przegrał ze 4 pojedynki jeden na jeden i to w krótkim odstępie czasu.
Em000 napisał(a):Cristiano Ronaldo - poza golem... obijał mury i w sumie widać, że nie ma już takiej formy jak w poprzednim sezonie. Chęć dołączenia do Realu Madryt już naprawdę do ogłupiła i zrobił się zbyt wielką gwiazdką.
O! Był już taki co znał myśli Abramowicza. Teraz przyszedł kolejny, który zna dokładnie przyczynę słabszej dyspozycji Portugalczyka. Powiesz coś jeszcze ciekawego na jego temat?
Em000 napisał(a):John O'Shea - John jak to John, drewno które coś tam gra, na swoim poziomie, ale ja i tak nie wiem co on robi w United... oby Fabio zaczął go powoli wygryzać.
Co robi w United? Jest solidną alternatywą dla Evry. I nie tylko dla Evry, bo może grać niemal wszędzie. Strzela ważne bramki: z Arsenalem (4-2 na Highbury) z Liverpoolem (1-0 na Anfield) w 90 minucie. Zacznij doceniać niektórych zawodników. Poza tym wygląda na to, że nie oglądasz meczów w tym sezonie, bo O'Shea pod nieobecność Evry trzymał solidny poziom.
A ja ciekawy jestem waszego zdania na temat Possebona. Mnie tak naszła myśl czy on rzeczywiście zasługuje na grę w United. Jak dla mnie mocno przeciętny zawodnik. Podać nie potrafi, w defensywie też nie błyszczy. Sprawia wrażenie drewnianego. Wiem, że to odważna teza, ale szczerze to nie wróżę mu kariery na Old Trafford. Skończy jak Kleberson.