muszeq napisał(a):O! Był już taki co znał myśli Abramowicza. Teraz przyszedł kolejny, który zna dokładnie przyczynę słabszej dyspozycji Portugalczyka. Powiesz coś jeszcze ciekawego na jego temat?
Co jeszcze powiem na jego temat... hmm może to, że skoro gra gorzej mógłby przestać gwiazdorzyć.. bo denerwujące są jego pretensje do reszty drużyny, a po głupich zagraniach zaczepki innych graczy. Wiem, że jest po kontuzji i że nie będzie miał tak udanego sezonu jak poprzedni, ale nie dajmy się zwariować. Zachowuje się jak wielka gwiazda, która nie wiadomo co i jak może, a wszyscy w około mają skakać. Wybacz, ale nie podoba mi się jego zachowanie na boisku w ostatnich paru meczach jak i poza nim.
muszeq napisał(a):Co robi w United? Jest solidną alternatywą dla Evry. I nie tylko dla Evry, bo może grać niemal wszędzie. Strzela ważne bramki: z Arsenalem (4-2 na Highbury) z Liverpoolem (1-0 na Anfield) w 90 minucie. Zacznij doceniać niektórych zawodników. Poza tym wygląda na to, że nie oglądasz meczów w tym sezonie, bo O'Shea pod nieobecność Evry trzymał solidny poziom.
Oglądam mecze i widzę jak gra. Gra solidnie, ale wielu meczach jest również solidnie ośmieszany. Nie pamiętam jaki to był mecz, co ciągle z jego strony były dośrodkowania bo nie był w stanie powstrzymać skrzydłowego przeciwnej drużyny. Jest zmiennikiem cennym, ale brakuje kogoś kto by mu pomagał. Przeciwko słabym drużynom radzi sobie dobrze, ale gdy już przeciwnik jest silniejszy to popełnia wiele głupich błędów.
muszeq napisał(a):A ja ciekawy jestem waszego zdania na temat Possebona. Mnie tak naszła myśl czy on rzeczywiście zasługuje na grę w United. Jak dla mnie mocno przeciętny zawodnik. Podać nie potrafi, w defensywie też nie błyszczy. Sprawia wrażenie drewnianego. Wiem, że to odważna teza, ale szczerze to nie wróżę mu kariery na Old Trafford. Skończy jak Kleberson.
Póki co średnio. Ma przebłyski od czasu do czasu, ale żadna rewelacja, żaden z niego Paul czy Hargo. Zgodzę się z Tobą, muszeq, że skończy jak Kleberson.