Ankieta: Najlepszy piłkarz meczu przeciwko Blackburn?
Ankieta jest zamknięta.
Tomasz Kuszczak 4.00% 1 4.00%
Rafael da Silva 0% 0 0%
Rio Ferdinand 0% 0 0%
Jony Evans 0% 0 0%
Patrice Evra 8.00% 2 8.00%
Cristiano Ronaldo 36.00% 9 36.00%
Paul Scholes 0% 0 0%
Michael Carrick 0% 0 0%
Nani 0% 0 0%
Wayne Rooney 44.00% 11 44.00%
Dimitar Berbatow 8.00% 2 8.00%
Razem 25 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PL: Manchester United 2-1 Blackburn (21.02.2009)
Mata Offline
why duck donald

Liczba postów: 2,982
Reputacja: 11
Re: PL: Manchester United - Blackburn (21.02.2009; 18:30)
Wayne Rooney i wszystko jasne. Czy komuś brakowało Teveza ? Raczej nie. Wielki powrót wazy! Dwa mecze , dwa gole. Forma wysoka, Jose i cały Inter niech się boją. Niezmiernie cieszy mnie jego gra. Jest jak zwykle wszędzie i przede wszystkim widać w jego grze ten błysk. Wiadomo jak to jest po kontuzji , z każdym meczem bywa lepiej , więc co to będzie we wtorek to ja już sam nie wiem <jupi>

Berbatov- Tak jakby zamienił się rolami z Tevezem , przeszedł obok meczu, może i coś tam chciał ale za wiele mu nie wychodziło,

Ronaldo- Bądź co bądź obok wazy bohater spotkania , kapitalny gol , nie ma co gdybać co by było gdyby Robinson ustawił się tak ,a nie inaczej. Wreszcie ponad murem i od razu gol <niesforny> Widoczny , kilka niezłych centr , ale stać go na więcej.
Foster26 napisał(a):Ronaldo - dziś był ten wolny 1/100... za te symulowanie powinien otrzymywać kary pieniężne, no ileż to można?

Wg mnie przesadzasz.

Carrick , Scholes - jakby to rzec , z każdą minutą słabiej , ale cały czas na swoim wysokim poziomie,

Nani- pierwsza część spotkania jak najbardziej na plus , znów tym później tym gorzej , panie Nani weź pan sobie przypomnij jak to się gra na skrzydle, cały czas w niego wierze,

Evra , Evans , Rio- bywało zdecydowanie lepiej, najlepszy z całej trójki oczywiście Pat ale czy to może kogokolwiek dziwić? Raczej nie. Wielki sprawdzian dla pary Rio-Jony już we wtorek!

Rafael , Kuszczak- Dlaczego obaj? Po prostu najsłabsze ogniwa w meczu. Z wielką irytacja ogląda się grę w defensywnie młodziana , zaś Kuszczak jak to Kuszczak ... Odwalił lipę po prostu! Jednak miał niezłą interwencje przy stanie 1:1 .

Dlaczego od napastników , przez pomoc do bramkarza , a nie na odwrót? Zacząłem od MOTM czyli Roo i wszystko jasne.

Szkoda , że nie ma opcji kto oddaje na kogo głos w ankiecie , z chęcią zapoznałbym się z argumentami osoby która uznała Berbatova za gracza meczu .

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
21-02-2009 22:06
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: PL: Manchester United - Blackburn (21.02.2009; 18:30) - Mata - 21-02-2009 22:06

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości