Wayne Rooney i wszystko jasne. Czy komuś brakowało Teveza ? Raczej nie. Wielki powrót wazy! Dwa mecze , dwa gole. Forma wysoka, Jose i cały Inter niech się boją. Niezmiernie cieszy mnie jego gra. Jest jak zwykle wszędzie i przede wszystkim widać w jego grze ten błysk. Wiadomo jak to jest po kontuzji , z każdym meczem bywa lepiej , więc co to będzie we wtorek to ja już sam nie wiem <jupi>
Berbatov- Tak jakby zamienił się rolami z Tevezem , przeszedł obok meczu, może i coś tam chciał ale za wiele mu nie wychodziło,
Ronaldo- Bądź co bądź obok wazy bohater spotkania , kapitalny gol , nie ma co gdybać co by było gdyby Robinson ustawił się tak ,a nie inaczej. Wreszcie ponad murem i od razu gol <niesforny> Widoczny , kilka niezłych centr , ale stać go na więcej.
Foster26 napisał(a):Ronaldo - dziś był ten wolny 1/100... za te symulowanie powinien otrzymywać kary pieniężne, no ileż to można?
Wg mnie przesadzasz.
Carrick , Scholes - jakby to rzec , z każdą minutą słabiej , ale cały czas na swoim wysokim poziomie,
Nani- pierwsza część spotkania jak najbardziej na plus , znów tym później tym gorzej , panie Nani weź pan sobie przypomnij jak to się gra na skrzydle, cały czas w niego wierze,
Evra , Evans , Rio- bywało zdecydowanie lepiej, najlepszy z całej trójki oczywiście Pat ale czy to może kogokolwiek dziwić? Raczej nie. Wielki sprawdzian dla pary Rio-Jony już we wtorek!
Rafael , Kuszczak- Dlaczego obaj? Po prostu najsłabsze ogniwa w meczu. Z wielką irytacja ogląda się grę w defensywnie młodziana , zaś Kuszczak jak to Kuszczak ... Odwalił lipę po prostu! Jednak miał niezłą interwencje przy stanie 1:1 .
Dlaczego od napastników , przez pomoc do bramkarza , a nie na odwrót? Zacząłem od MOTM czyli Roo i wszystko jasne.
Szkoda , że nie ma opcji kto oddaje na kogo głos w ankiecie , z chęcią zapoznałbym się z argumentami osoby która uznała Berbatova za gracza meczu .