Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
matys Offline
Reputacja: 1000

Liczba postów: 3,225
Reputacja: 7
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Taka mnie naszła rozkmina, że jak nie kupimy Teveza, to co wtedy? Kogo w zamian, o ile w ogóle kogoś kupimy, bo mam nadzieje, że Ferguson nie uzna za wzmocnienie powrót Campbella.

Takiego Benzeme to był brał bez chwili zawahania, tylko w tym przypadku negocjacje łatwe mogą nie być. 40 mln Ł to chyba minimum jakie wchodzi w grę, a i tak wątpię, że Aulas za tyle wypuści swojego najlepszego grajka. Druga sprawa, to chyba Francuz mówił coś kiedyś, że woli Hiszpanie. Ale marzy mi się ofensywa Rooney-Bebratov-Benzema-Ronaldo. Tylko, że wtedy co najmniej jakieś 30 baniek by grzało ławkę, bo w trójkę Roo, Bebra i Benzema grać w jednym momencie raczej nie będą.

Mówiło się też o możliwym ściągnięciu z powrotem na OT Rossiego. Myślę, że ze 25 mln Ł trzeba by było wydać na Włocha. Nie powiem, chętnie bym go znowu zobaczył w naszych barwach, jak na razie w Villarreal rozwija się świetnie, tylko nie wiem czy Włoch byłby zainteresowany powrotem do Anglii.

To chyba najbardziej prawdopodobne transfery moim zdaniem.

W Anglii zbyt dużego wyboru nie ma. Jest Santa Cruz, ale jakoś nie jestem do niego przekonany, po drugie już zimą sieci na niego zarzuciło City. Choć taki typowy sęp w polu karnym na ławce by się przydał.

Cholernie bym chciał zobaczyć u nas Agbonlahora, ale on się nie chce ruszać z Villi, więc transfer raczej nie realny. No i tak naprawdę innych ciekawych opcji na wyspach nie widzę. Jest jeszcze kochany Tim Cahillek z Evertonu, ale to bardziej ofensywny pomocnik, co nie zmienia faktu, że gostek do ataku się nadaje. No i ten charakterek, kocham go :*

Swego czasu pisało się też coś o tym, że jesteśmy zainteresowani Gomezem, ale Bundesligi nie oglądam, więc ciężko mi się na jego temat wypowiadać.

W Hiszpanii godni uwagi są Villa(wiadomo, że transfer nie realny), Aguero(tyle, że to kopia Teveza jest, to już wole wydać te 30 mln na Carlitosa, niż wydawać tyle samo, albo i więcej na Aguero, który nie wiadomo, czy by się sprawdził) i Etoo(klasa światowa, ale jak tak patrze na te okazje, które marnuje niczym Włodarczyk, to mam wątpliwości). I chyba tyle.

We Włoszech potencjalnych, możliwych wzmocnień ataku nie widzę.

Mi imponuje jeszcze Cavenaghi z Bordeaux(gwiazda i najlepszy zawodnik w FM 2005 i 2006 8-) ), koleś ma naprawdę świetne statystyki. 67 meczów, 38 goli w barwach Żyrondystów. Tylko nie wiem czy dla niego United to nie za duży rozmiar kapelusza. Ale grajek bardzo dobry.

My mate told me that I just don't understand irony.

Which was ironic because we were at a bus stop at the time.
02-03-2009 16:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - matys - 02-03-2009 16:13

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 16 gości