Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Co do Martina, to po powrocie z wypożyczenia gra na prawdę bardzo dobrze dobrze, jest jednym z najlepszych zawodników grających w rezerwach, kto wie może jeszcze jakiś nagły zwrot w jego karierze? Szkoda, że sezon jest już w decydującej fazie, tak można by postawić na Martina i zobaczyć jak to z nim jest.

Jeśli zaś chodzi o Tosica to na razie musimy poczekać. Zaliczył dwa krótkie epizody w pierwszym składzie, teraz sobie pyka w rezerwach. Zobaczymy co to z nim jeszcze będzie. Jednak ja, zresztą nie tylko ja większe nadzieję wiąże z tym drugim, Ljajiczem.

Valencia - dobry, szybki skrzydłowy, ograny już w Anglii, również w meczu z nami prezentował się dobrze. 5 mln to nie jest dużo, nadmiaru skrzydłowych nie mamy, jakiś młodych talentów nie posiadamy ....

Zapraszam do głosowanie w ankiecie, mile widziany również komentarz na ten temat.

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
19-03-2009 17:01
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 19-03-2009 17:01

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości