nmz napisał(a):1. Jeśli miałbyś dokupić po 1 piłkarzu na każdą pozycję (bramka, obrona, pomoc, atak) do Manchesteru - jacy by to byli?
2. Foster czy Kuszczak? Tevez czy Berbatov?
3. Najbardziej niezwykły mecz piłkarski jaki oglądałeś? (może być kilka, finał z 99roku byłby zbyt oczywisty
)
4. Ulubiony piłkarz? (niekoniecznie z United)
5. Jak zaczęła się Twoja przygoda z MU?
6. Jak sądzisz- awansujemy do finałów MŚ 2010 w RPA?
7. Leo powinien zostać, czy odejść, jeśli odejść to kiedy?
8. Dlaczego? (uzasadnienie odpowiedzi do pytania 7. )
9. Jakimi innymi dyscyplinami sportowymi się interesujesz?
10. Pomidorowa z ryżem czy kluskami? :mrgreen:
1. Na bramkę - Casillas, uważam, że jeszcze ma dobre 10 lat gry przed sobą. Na prawej obronie chętnie ujrzałbym Richardsa, rozegrany w Anglii i ogólnie nieźle sobie poczyna. Na pomoc ściągnąłbym Younga - na pewno dzięki niemu padałoby więcej bramek, a atak mamy dobry, ale jeśli muszę to Henry np.

2. Kuszczak. Nie raz już pisałem, dlaczego wolę Polaka. W drugiej parze Berbatov, dużo asyst i wierze, że w następnym sezonie będzie mu szło jeszcze lepiej.
3. Finał '08, a także mecz MŚ 2006 Polska-Niemcy.
4. Jeśli chodzi w ogóle o United, to Keano, z obecnych Vida z Giggsem. Z poza United najbardziej sobie cenię Zinedine'a Zidane'a, dla mnie prawdziwy wzór do naśladowania, olał najważniejszy mecz życia dla dobrego imienia matki i siostry. Respect za to i za wiele innych rzeczy.
5. Lubię United odkąd pamiętam, więc ciężko trochę o tym napisać. Przypominam sobie jednak, że MU stało się dla mnie najważniejsze jakoś po tych porażkach w LM, kiedy nawet nie dostaliśmy się do Pucharu UEFA (bodajże sezon 2003/04), wtedy zdecydowałem, że Juventus jest mniej ważny niż United. Nie było więc ze mną tak, jak z większością tego forum, czyli finał '99, bo jeszcze za mały byłem. ;]
6. Od jakiegoś czasu nie interesuję się polską piłką (również reprezentacją), ale życzę naszym jak najlepiej.
7. j.w
8. ;]
9. Interesuję się tylko piłką nożną, ale od czasu do czasu gram w siatkówkę albo tenisa stołowego.
10. Z kluskami