Oskar napisał(a):Również nie jestem za shoutboxem. Argumenty wymienili koledzy wyżej, ja dodam od siebie jeszcze taki, że wiadomości po pewnym czasie znikają i nie da się do nich wrócić, jak ktoś złamał jakiś pkt. regulaminu. KWA dla mnie w zupełności wystarcza.
x_x ...
Sorry, ja wychodze z założenia, że forum ma być miejscem gdzie każdy z nas będzie przyjemnie spędzał czas, w gronie fajnych ludzi. Regulamin to jest, kurwa mać, DODATEK do takiego forum. Nie ma niczego gorszego, niż użytkownik który 20 razy sprawdza pisanego posta, pod kątem każdego punktu w w/w regulaminie. Forum bez zasad - nie. Forum z nadmiarem reguł i naciskiem na ich przestrzeganie - stanowczo nie.
Szczerze mówiąc, choć jestem na kilku forach, NIGDY nie przeczytałem regulaminu tam panującego. Szczerze. Wystarczy mieć choć trochę we łbie, tudzież mieć elementarną kulturę osobistą i zdolność do adaptacji w nowym miejscu, żeby spokojnie wkomponować się w grupę. W was widzę takich ludzi, których nie trzeba straszyć regulaminem, ostrzeżeniami, banami i innym ścierwem tego typu. Oczywiście nie biorę pod uwagę ludzi którzy włażą żeby zrobić burdel - oni kończą swoją karierę na forum od razu - nie jesteśmy grupą wsparcia dla chamów którzy chcą sobie poprawić nastrój popsuciem atmosfery na forum.
Także to co wyżej napisałeś jest śmieszne. Mi zależy na tym forum, ale nie chcę żeby było IPN-em a my moderatorzy ludźmi pokroju macierewicza. Uważam że należy przymykać oko na niektóre rzeczy, tudzież nie przeszukiwać działów i tematów w poszukiwaniu użytkowniku którym można trzasnąć w twarz ostrzeżeniem. Dlatego ostry za offtop, jakieś kretyńskie poprawianie form 'być' pisanych oddzielnie nie mają prawa bytu na redcafe. Tak ja to przynajmniej widzę, to wyniosłem z obserwacji na forum mufca. Działy o United powinny być trzymane w ryzach, reszta niech żyje swoim życiem.
że wiadomości po pewnym czasie znikają i nie da się do nich wrócić, jak ktoś złamał jakiś pkt. regulaminu no zdechłem po prostu... :|