Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Co się stało z wychowankami?
MatiGol Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 17
Reputacja: 0
Re: Co się stało z wychowankami?
Z Roo o tyle jest fajna sprawa że wychowywał się w angielskim klubie. I co dla nas najważniejsze podpisał nowy kontrakt 6 letni z United. Chodzi mi oto że fajnie gdy się ma piłkarza wychowanego w danym kraju, i jak było pisane wyżej oddanego klubowi. Jak dla mnie to dobrze gdy jest to mieszkaniec Wysp Brytyjskich. Oczywiście nie mam nic przeciwko obcokrajowcom tylko żeby klubu nie składały się z samych azjatów i latynosów.

Swego czasu był taki piłkarz, Chris Eagles. Nawet był na tournee po azji , strzelił bramkę. W rezerwach ładnie pogrywał. A dziś gdzie jest ? Mi nie koniecznie chodzi oto żeby grać samymi wychowankami, ale przede wszystkim wprowadzać ich do gry i w końcu dać im szansę zaistnieć. Bo nie chce żeby kiedyś tam w przyszłości Macheda odszedł np. do Atletico bo coś tam a na jego miejsce kupujemy kogoś kto ma 28 lat i kosztuje 25 mln skoro można było upatrywać szansy w dorastającym piłkarsko Machedzie. Wprowadzać młodych systematycznie, ogrywać ich. Bo jak nie to za 5 lat nie będzie piłkarzy pokroju Giggsa czy Scholesa. Oj jak ja marzę żeby taki np. Joshua King okazał się jak Ole Gunnar. Żeby grał do 36 roku życia w Manchester United i był żywą legendą. A czy tak będzie to zobaczymy.
26-04-2009 17:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Co się stało z wychowankami? - MatiGol - 26-04-2009 17:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości