pimpek napisał(a):to cisnie mi się na usta pewna refleksja - radzio twoja robota, to zawsze majstersztyk.
Już tak mnie nie wychwalaj. To że RedCafe jest takie jakie jest to zasługa ludzi tu piszących a nie moja. Bo to tutejsi Forumowicze tworzą tę atmosferę, piszą posty etc. Więc jeśli kogoś gloryfikować to ich, a nie mnie.
Z Redlogiem sprawa ma się podobnie. To nie ja piszę teksty, to nie ja wymyślam tematy ;-). Redloga nie Tworzy jedna osoba a cały zespół, w skład którego wchodzą niesamowici ludzie. Naprawdę miałem zajebiste szczęście, że jakimś cudem nasze drogi się zeszły. Tak więc znowu jeśli kogoś wychwalać to każdego z autorów Redloga z osobna, a nie mnie.
pimpek napisał(a):radzio, czy nie myślisz o tym, aby stworzyć najlepszy portal informacyjny o MU w sieci?
Czasu mało (a będzie coraz mniej), konkurencja duża. Lepiej zająć się Redlogiem i Redcafe aby dalej wszystko było na najwyższym poziomie i ciągle się rozwijało. Dzięki za miłe słowa, ale naprawdę nie oceniaj mnie tak wysoko. O sukcesie strony/forum nie decyduje 1 osoba a cały zespół czy też w przypadku forum - społeczność.