Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manchester United w sezonie 08/09 - podsumowanie
Kisia92 Offline
Senior Member

Liczba postów: 577
Reputacja: 0
Re: Manchester United w sezonie 08/09 - podsumowanie
1. Vds
O'Shea-Vidic-Rio-Evra
Ronaldo-Carrick-Giggs-Park
Berbatov-Rooney
Jedyna wątpliwość to lewe skrzydło, bo tam tak naprawdę było najgorzej. No i konflikt między Carrickiem a Fletcherem. Wybrałam Anglika, ponieważ cholernie irytuje mnie to nagłe docenianie Darrena. Jest bardzo dobry to fakt, może i zabrakło go w Barcelonie, ale Carrick to Carrick. Ten przegląd i podanie a nawet kilka goli. Było dobrzeWink
2.Vidic.
Gadanie o Giggsie jako najlepszym będzie nie na miejscu ze względu na statystykę godzin spędzonych na boisku, rekord VDS też by nie powstał dzięki temu facetowi. Po prostu Ideał.
3.Edwin.
4.Vidic.
5.Ronaldo
.
O ile ciągle można go liczyć w tej formacji. Jego gra była bardziej zespołowa i dojrzała, facet sie rozwija i nadal jest niesamowity. Mimo całej niechęci do niego nie mogę mu odebrać talentu i udziału w naszych sukcesach. Środek pola był dość niepewny i często dochodziło do rotacji a to nigdy nie pomaga w wykreowaniu tego najlepszego.
6.Rooney.
Komentarz zbędny. Pomimo, że baaardzo cenie Dimitara.
7.J.Evans.
Bardzo pozytywnie mnie zaskoczył tym sezonem. Niemal ryczałam za odchodzącym Pique, a jednak nasz Fergi miał jak zwykle racje. Fantastyczny start, oby jak najdłużej u nas pozostał.
8. 3:2 z Aston Villą
Niesamowite spotkanie. Radość po końcowym gwizdku nie do opisania.
9. 1:4 z Liverpoolem
Tego niestety tez nie zapomnę;/ BLAMAŻ. Tylko tyle mi przychodzi do głowy. Umierałam po Rzymie, ale twarz kibiców LFC śmiejących mi sie w twarz ciągle mnie nawiedza w koszmarach;/
10.---
Nie chce oddawać głosu bo nie pamiętam goli. Nigdy nie miałam pamięci do tego. Zapamiętałam jedynie trafienie Kiko, Ronaldo bodajże z Porto(albo Villarealem ;o), gol Teveza po asyście DimitaraWink, trafienia Giggsa, gol O'SheaWink) i te główki Vidica. Najpiękniejsza? To byłoby niesprawiedliwe;]
11.HARGREAVES!!!!!!!!!!!
Kocham cię facet, ale te twoje kolana mnie zabijają.
12.J. Evans
13.O'Shea

Pozytywnie mnie zaskoczył tym sezonie. Tak samo jak i Evans, ale John bardziej. Ta zapchajdziura nam ratowała dupska, i radziła sobie baaardzo dobrze.
14.Utarcie nosa Beńkowi i StiFFusiowi wygrywając po raz 18 Mistrzostwo Anglii.

If I'd observed
all the rules
I'd never have got

Anywhere

Marilyn Monroe
02-06-2009 20:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Manchester United w sezonie 08/09 - podsumowanie - Kisia92 - 02-06-2009 20:13

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości