Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manchester United w sezonie 08/09 - podsumowanie
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Manchester United w sezonie 08/09 - podsumowanie
1
VDS
O'Shea - Rio - Vidic - Evra
Ronaldo - Carrick - Fletcher - Giggs
Rooney - Berbatov
Z racji tego, że na lewym skrzydle nikt jakoś specjalnie się nie wyróżnił, owszem Park grał przez pewien okres bardzo dobrze, ale jednak... na lewe skrzydło dałem Giggsa, który w tym sezonie grał w środku pomocy

2. Nemanja Vidic
Bez wątpienia nasz najlepszy zawodnik w tym sezonie. Podczas gdy nasza obrona biła kolejne rekordy on był po prostu nie do przejścia

3.Van der Sar
Tu komentarz jest zbędny...

4. Nemanja Vidic
Patrz 2

5. Cristiano Ronaldo
Podobnie jak Kinga, mimo że go nie lubię umiejętności odebrać mu nie mogę. Znów został naszym najlepszym strzelcem. O mały włos a znów zostałby też królem strzelców w lidze. Ronaldo dojrzał piłkarsko, gra bardziej zespołowo, nie zawodził w najważniejszych meczach. Sporo punktów nam uratował

6.Wayne Rooney
Nie ważne gdzie go SAF ustawi, on zawsze z siebie daje 100%. Bardzo dobra gra przez cały sezon, nastrzelał sporo bramek, co mnie osobiście bardzo cieszy.

7. Jonny Evans
Świetnie wprowadził się do zespołu. Gra w najważniejszych meczach w zastępstwie Rio nie stanowiły dla niego problemu. Nic tylko się cieszyć, że mamy taki talent w naszych szeregach. Przed sezonem chyba nikt nie przypuszczał, że młody Irlandczyk rozegra tyle spotkań

8. Man Utd 3-0 Chelsea
The Blues rozbite, byli bez szans. Wspaniała gra naszych ukochanych zawodników. Duet Giggs - Fletcher świetnie rozpracowali Chelsea.

9. Man Utd 1-4 L********
Blamaż, wstyd... przegrać u siebie ze Scoussers tak wysoko i to jeszcze po tak dziecinnych błędach w obronie

10. -
Sporo było ładnych bramek, Kiko (Aston Villa), Ronaldo (Porto), Rafael (Arsenal), Giggs (WHU)... ciężko wybrać to naj

11. Nani
Dał ciała na całej linii...

12. Jonny Evans
Patrz 7

13. John O'Shea
Świetnie zastąpił Wesa na prawej obronie. Dobra, równa gra przez cały sezon. Nie spodziewałem się takiego czegoś... To już nie jest drewno czy zapchajdziura...

14. Wygranie po raz 18 w historii i 3 raz z rzędu Ligi

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
02-06-2009 20:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Manchester United w sezonie 08/09 - podsumowanie - Foster - 02-06-2009 20:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości