Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Manchester United w sezonie 08/09 - podsumowanie
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Manchester United w sezonie 08/09 - podsumowanie
1.Jedenastka sezonu

VdS - O'Shea, Vida, Rio, Evra - Carrick, Fletcher, Giggs - Ronaldo, Berbatov, Rooney

2.Najlepszy zawodnik

Rooney. W gruncie rzeczy nikt na nią nie zasłużył...

3.Najlepszy bramkarz

VdS.

4.Najlepszy obrońca

Vidić...choć nie zgadzam się jakoby Serb był takim wymiataczem na jakiego jest lansowany. Do Rio z zeszłego sezonu brakuje mu całkiem sporo.

5.Najlepszy pomocnik

Giggs. Chyba nikt się nie spodziewał tak świetnej dyspozycji w tym sezonie Walijczyka. Być może pod koniec sezonu trochę opadł z sił, ale nie można zapomnieć ile ważnego zrobił w tym sezonie...

6.Najlepszy napastnik

Rooney.

7.Najlepszy młody zawodnik (max 22 lata):

Tutaj nie mam żadnych wątpliwości - Evans. Mówiłem przed startem sezonu, że jeśli dostanie szanse to ją wykorzysta. Nie zawiódł mnie Smile

8.Najlepszy mecz

vs Tottenham 5:2.

9.Najgorszy mecz

Sunderland (H). Pamiętam jak strasznie się męczyłem oglądając ten mecz...Z LFC w moim mniemaniu nie zagraliśmy źle - zadecydowały pojedyncze błędy obrońców (Vida, Pat).

10.Najpiękniejszy gol

Macheda vs Villa. Być może bramka Ronaldo też sobie na to zasłużyła, ale w moim mniemaniu trafienie Kiko było...ważniejsze.

11.Rozczarowanie sezonu

Mnie najbardziej rozczarowała dyspozycja Vidica w kluczowych spotkaniach. Szczególnie po tym, jak zaczeliśmy wszyscy mówić o nim jako o najlepszym defensorze globu.

12.Objawienie sezonu

Rafael. Osobiście nie spodziewałem się, że tak szybko przebije się do pierwszego zespołu.

13.Największy postęp zawodnika

O'Shea/Fletcher. Trudno mi zdecydować Smile

14.Największe osiągnięcie sezonu

Gra do końca na wszystkich frontach.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
03-06-2009 07:52
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: Manchester United w sezonie 08/09 - podsumowanie - michal85 - 03-06-2009 07:52

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości