Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
RedLucas Offline
Haxballowy supersnajper

Liczba postów: 3,132
Reputacja: 80
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
manusite.pl napisał(a):Jak informuje Sky Sports News, Manchester United i Real Madryt złożyły ofertę Wigan Athletic za Antonio Valencię w wysokości 16 milionów funtów!

Sir Alex Ferguson nie jest zadowolony z poziomu gry, jaki prezentuje Nani. Zdaniem Szkota, Valencia mógłby śmiało rywalizować o miejsce w składzie z Park Ji-Sungiem.

Real Madryt również poszukuje skrzydłowego do drużyny. Zimą sam Ekwadorczyk odrzucił ofertę "Królewskich", ale teraz Real liczy na przychylną odpowiedź Valencii.

Steve Bruce pogodził się z odejściem swego najlepszego skrzydłowego, o czym wspominał we wcześniejszych wywiadach. Teraz jednak jest on menadżerem Sunderlandu. Jego stery w Wigan objął Roberto Martinez, ale mało prawdopodobne jest, aby zawodnik mógł oprzeć się ofercie z dwóch tak wielkich zespołów.

A co o tym powiecie? Według mnie to nie ten rozmiar kapelusza. Moim zdaniem to jest zawodnik maksymalnie na miarę Spurs. To nie jest człowiek który pociągnie zespół gdy temu nie idzie, to jest gracz, który gra tak jak prezentuje się reszta zespołu, a takich już mamy pod dostatkiem. Dla mnie marzeniem ciągle pozostaje Ribery, nawet gdyby mielibyśmy przez to nie wykupić Teveza. A jeśli nie on, to włączyć się w walkę o Younga, niestety o tym nic nie słychać.

"Duma mnie rozpiera. Mike Phelan od początku wiedział o całym przedsięwzięciu, ale nic mi nie powiedział! Chyba powinienem go zwolnić." - Sir Alex Ferguson o niespodziance, jaką było nazwanie jednej z trybun na Old Trafford jego imieniem.
07-06-2009 14:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - RedLucas - 07-06-2009 14:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości