Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Leszczu Offline
Member

Liczba postów: 65
Reputacja: 0
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Jestem załamany. Odchodzi ikona klubu ostatnich lat. Można go bluzgać od chamskiego zachowania, nielojalności i od gburów. Niestety taka jest prawda że to on najbardziej odpowiadał za ofensywę Czerwonych Diabłów. Man Utd zyska dużo pieniędzy ale stracimy bardzo sportowo ale i marketingowo również. Obecnie nie ma na świecie zawodnika który byłby w stanie go zastąpić. Jest tylko Leo Messi który do końca życia będzie związany z Blaugraną.

Został nam zawodnik innego typu, mam na myśli Francka Ribery'ego. Problem polega na tym że Bayern żąda 87 mln funtów, czyli więcej niż Real daje nam za Cristiano. Najgorsze że my kibice nie wiemy dlaczego włodarze United tak szybko się zgodzili go odsprzedać kiedy przez 2 lata świetnie ucinali wszelkie spekulacje. Największą ciekawość wzbudza teraz co Fergie planuje zrobić. Przecież momentami traktował Cristiano jak syna, czyżby ich stosunki sie ochłodziły? Fergie w tym sezonie miał kilka zastrzeżeń przecież jeśli chodzi o jego zachowanie na boisku i łatwe straty piłek.

Ribery, Valencia ( niestety nie dorasta Cristiano do pięt), a ja osobiście widze w składzie United 18-letniego Douglasa Coste. Jest skrzydłowym prawdopodobnie o niesamowitym potencjale i od razu mam wspomnienie gdy odchodził Becks i przychodził wówczas 18-letni Ronaldo....

VIVA RONALDO!!
Trzeba podziękować za 6 lat gry w barwach United. W dużej mierze jemu zawdzięczamy ostatnią hegemonię United nie tylko w Anglii ale i na świecie Smile

Nadchodzą chude lata raczej.... pożyjemy zobaczymy...

"We Are The Pride of All Europe"
11-06-2009 13:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Leszczu - 11-06-2009 13:53

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 75 gości