Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
koradi napisał(a):Mysle ze mozno tez pomyslec nad 22-letnim, utalentowanym Turkiem: Arda Turan'em
Oto filmik pokazujacy jego umiejetnosci:
<a class="postlink" href="http://www.youtube.com/watch?v=IBQ1HGyuJy4&eurl">http://www.youtube.com/watch?v=IBQ1HGyuJy4&eurl</a>
Na YT to nawet z mojego dziadka, który ma 65 lat zrobią świetnego zawodnika...także daruj sobie

Ja ciągle się upieram przy 3 transferach:
Ashley Young - Ribery i tak do nas nie przejdzie, więc lepiej się skupić na nim. Tym bardziej, że inni też mają na niego chrapkę... Jest Anglikiem, więc nie będzie problemu że jego marzeniem jest gra w Madrycie, czy tylko Bóg zna przyszłość...

Valencia - to będzie chyba nasz pierwszy transfer, SAF bardzo chce by Ekwadorczyk grał w jego zespole, a dobrze wiemy, że jak Fergi mówi tak, ta tak będzie Big Grin Jeśli kupimy jego i Younga to problem z obsadzeniem skrzydeł mamy z głowy.

Karim Benzema - Tevez woli kase i pójdzie do City (tak podają media), w sumie to dobrze. Przynajmniej nikt nie będzie wymyślał bzdur, że się go nie szanuje... Jak wiemy SAF jest zwolennikiem talentu Francuza. Alex w tym roku spędza wakacje we Francji, czyżby miał wrócić razem z Karim'em? Smile

Te 3 transfery moim zdaniem to mus. Nie chodzi mi tu o w/w zawodników, ale o pozycje na których grają. Potrzebujemy dwóch dobrych skrzydłowych, no i jednego napastnika.

W Realu "holenderska wyprzedaż" może warto z tego również skorzystać? Sneijder z pocałowaniem w rączkę, może Huntelaar? Jakby nie udało się kupić Benzyny? Nie wiem...

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
17-06-2009 20:39
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 17-06-2009 20:39

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 14 gości