Mecze można oglądać na stronie UEFA:
http://video.uefa.com/Video/Live/Competi...hList.html
Wszystko jak na razie za free.
E:
Kilka refleksji co do turnieju. Jak na razie najbardziej zachwycili mnie Szwedzi: z 0:1 na 5:1 wyjść to jest sztuka. Bohaterem spotkania, wspominany przeze mnie(bądź też UEFA

) Marcus Berg, który zdobył klasycznego hat-tricka. W innych spotkaniach, tzn. Anglii z Finlandią młodzi piłkarze pokazali niezły futbol, szczególnie podobała mi się gra Richardsa, który nie dość, że nie popełniał błędów w defensywie, to na dodatek zdobył bardzo ładną bramkę. Finowie zaskoczyli mnie swoją ofensywną grą i można powiedzieć, iż zasłużyli na remis.
W innych spotkaniach, Włosi zremisowali bezbramkowo z Serbią, a Niemiaszki z Hiszpanami. Obydwa spotkania były toczone w niezłym tempie, ale piłkarze takich klubów jak Juventus, Werder, Inter, czy Barcelona pokazali ile pracy przed nimi, by osiagnąć poziom seniorskiej kadry. Z tych spotkań najbardziej zapamiętałem zmarnowane sytuacje

. W tej chwili toczy się inne spotkanie grupy A,w którym Niemcy po bramkach Dejagaha i Howedesa prowadzą z Finami 2:0. Na tę chwilę wyrzuca to Skandynawów z turnieju. Pomimo ich heroicznej walki, nie daję im zbyt wielkich szans. A szkoda, bo ekipę mają fajną...