Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Lukas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,737
Reputacja: 9
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Odszedł Ronaldo i Tevez- trzeba będzie ich zastąpić wartościowymi, zdolnymi i perspektywicznymi graczami.
Jeśli chodzi o atak, to na dzisiaj mamy Rooney'a, Berbatowa, Campbella (który raczej odejdzie do Hull), Welbecka, Machedę i... Manucho.
Nie wydaje mi się żeby SAF zaryzykował i dał szansę Danny'emu czy Fraizerowi na bycie 3 napastnikiem w Manchesterze, dlatego transfer napadziora wg mnie będzie na pewno i obecnie jest tylko jeden konkretny piłkarz warty uwagi: Benzema. Co więcej to właśnie on ma największe szansę na dołączenie do MU- Lyon za odpowiednią sumę odda go.

fidain napisał(a):PS. Coś mało się pisze o Youngu jak na świetny sezon, ktory zaliczył - nie uważacie? :>
Czytałem chyba tylko 2 wiadomości na temat tego piłkarza w kontekście odejścia z AV. Mnie też to zastanawiało, że my tutaj na forum trąbimy o tym zawodniku a w mediach cicho na jego temat.
Jednakże uważam, że SAF na pewno zwrócił uwagę na reprezentanta Anglii- a ta cisza może okazać się ciszą przed burzą Smile Obok Francuza liczę właśnie na jego transfer.

Przydałby się jeszcze jakiś pomocnik i chyba wypadnie na Valencię- skoro SAF przygląda mu się uważnie i wykazuje zainteresowanie to może właśnie on będzie znaczącym elementem układanki Szkota :roll:

A w transfer Riberiego raczej nie wierzę, zwłaszcza jeśli Bayern nadal będzie oczekiwał takich niesamowitych pieniędzy za niego.

Nikt i nic na świecie nie wywołuje u mnie tyle emocji co Manchester United.
I za to kocham ten klub.
20-06-2009 18:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Lukas - 20-06-2009 18:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości