Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Tomek91 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,434
Reputacja: 2
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów?
Breakthru napisał(a):Ktokolwiek go zastąpi, trudno będzie znaleźć kogoś z mniejszymi jajami.

Jak dla mnie ni to śmieszne, ni to wnoszące coś do tematu.

Jakikolwiek skrzydłowy nie przyjdzie do United, ktokolwiek nie dostanie "7" to będzie porównywany do Ronaldo i nazywany jego następcą. Tym samym był właśnie Portugalczyk, kiedy odszedł Becks.

Najwięcej mówi się o Valencii, ale moim zdaniem jeden nowy skrzydłowy to za mało. Jak dla mnie Young jest dobrym pomysłem, ale nic o jego transferze nie słychać, w innym temacie niektórzy wyrażają swoje nadzieję, że SAF w ten sposób chce sprowadzić go po cichaczu, ja jednak uważam, że on po prostu o niego się nie stara, a szkoda. Nasze skrzydła z jednym nowym skrzydłowym byłyby skromne: Park, Nani, Tosić,Valencia?,ktoś jeszcze?(Giggs to już środkowy pomocnik z prawdziwego zdarzenia). Nie skreślałbym Naniego. Fakt, miał słaby sezon, ale nie powinno się go skreślać od razu.

Dalej, potrzeba napastnika. Najgłośniej jest teraz o Benzemie, ale jak dla mnie lepszym rozwiązaniem byłby Agbonlahor. Czemu? Po pierwsze, Francuz jest w Lyonie pewniakiem, a w United nie miałby gwarancji gry zawsze w pierwszym składzie i nie ma pewności, czy nie zacząłby skarżyć się mediom jak Tevez :/ Ponadto gracz Villi byłby zdecydowanie tańszy, choć teraz z pieniędzmi na pewno problemów by nie było. Obaj są graczami młodymi, więc byłby z nich pożytek na kilka dobrych lat. I choć jak mówiłem, że wolałbym Anglika, to nie będę smutny jak trafi do nas Benzema. Jak dla mnie jeden z tych dwóch napastników powinien zasilić szeregi United.

A czy jeszcze ktokolwiek powinien odchodzić poza Tevezem i Ronaldo? Zdecydowanie nie!
21-06-2009 17:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto powinien odejść z zespołu Czerwonych Diabłów? - Tomek91 - 21-06-2009 17:19

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 73 gości