Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Moim marzeniem transferowym jest Ribery. Niestety, ostatnie wiadomości wskazują, że będzie graczem Realu... Cóż, a byłby idealnym następcą Ronaldo. Francuz jest lepszy od Portugalczyka w grze zespołowej, dysponuje dobrym dryblingiem i szybkością, ponadto może grać nie tylko jako skrzydłowy, ale także jako podwieszony napastnik, lub ofensywny pomocnik. Niestety, magia Realu znowu dała o sobie znać.

Lepszej opcji na skrzydło nie znajdziemy, ale nie oznacza to, że brakuje dobrych graczy na rynku. Chociażby Valencia. Nie mówię, że ma być tym, kim był dla nas Ronaldo, ale myślę że warto się o niego postarać. Zwłaszcza, że nie wiadomo czego się spodziewać po Nani'm.

Na pewno przydałby także się kolejny skrzydłowy i tu nie mogę się zdecydować kto byłby najlepszą opcją. Lennon, Young? Nie wiem, nie wiem, a wymienia się jeszcze wiele innych nazwisk.

I kolejna ważna sprawa. Napastnik. Optowałem za Villą, ale on podobnie jak Ribery, jest bliżej Hiszpanii, niż Anglii. Tak więc zostaje Benzema który, tak jak wspomniał 14sekund, ma idealne warunki do gry w Anglii.
24-06-2009 14:45
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Kwas - 24-06-2009 14:45

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości