Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Foster Offline
Super Moderator

Liczba postów: 5,912
Reputacja: 70
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
14sekund napisał(a):Nie należy również zapominać o prawej flance obrony. Neville niedługo zakończy karierę, Brown ciągle kontuzjowany, bracia Da Silva za młodzi. Czy warto inwestować w Maicona? Jak najbardziej. Ma on 27 lat, więc jak na obrońce długo jeszcze pogra.
Po jakiego czorta wydawać ponad 20 mln na jakiegoś śmiesznego Maicona, skoro w zespole mamy dobrych, prawych obrońców pod dostatkiem. Brown ciągle kontuzjowany? A kto w ostatnim ligowym mecz z Hull grał w środku obrony?
Richard napisał(a):Myślę, że nad tą flanką obrony warto pomyśleć, ale dopiero za rok, gdyż prawdopodobnie wtedy Gary zakończy karierę.
Ani teraz, ani za rok.

Brown - w końcu zdrowy, spokojnie przepracuje cały okres przygotowawczy i znów mamy naszego podstawowego obrońce.

O'Shea - w tym sezonie spisywał się bardzo dobrze. Jeśli w przyszłym sezonie nadal będzie utrzymywał taką formę, to Wes może czuć się zagrożony

Gary - jego też trzeba liczyć, w kilkunastu spotkaniach na pewno w przyszłym sezonie wystąpi ( o ile znów nie złapią go jakieś kontuzje)

Rafael - młody, bardzo zdolny chłopak, który już w tym sezonie dość często występował na prawej obronie.

14 sekund napisał(a):Jakoś O'shea nie przekonuje mnie dostatecznie.
To co on jeszcze musi zrobić by Cię przekonać. Strzelić 42 bramki jak Ronaldo?

<ONE CLUB> <MANCHESTER UNITED> <ONE LOVE>

Mój Blog: Pod presją czasu
24-06-2009 19:32
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Foster - 24-06-2009 19:32

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 52 gości