Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:A ja uważam, że to nie przypadek. Nie sądzę, by gra wyglądała inaczej gdybyśmy zagrali jeszcze raz z Barceloną. Jesteśmy po prostu gorsi i ja się z tym pogodziłem. Uważam, że brakuje nam mocnego ogniwa na prawej stronie obrony.
Piłkarze United na przestrzeni ostatnich trzech lat pokazali tyle, że takie postawienie sprawy powinno być dla nich obrazą. Nie jesteśmy grosi od Barcy. Byliśmy gorsi w tamtym sezonie, ale było to konsekwencją morderczego sezonu. Wielu przewidywało, że po sezonie 07/08 pękniemy jak wiele innych drużyn wcześniej. Tymczasem walczyliśmy na każdym froncie niemal do samego końca. Nie wyszło, ale to nie oznacza, że jesteśmy gorsi od kogokolwiek.

Cytat:Nikt mi nie wmówi, że O'Shea=Evra.
A kto próbuje? Póki co czytałem tutaj, że to Brown jest typowany na pierwszego prawego obrońcę.
Cytat: Chciałbym po prostu żeby prawy obrońca robił różnicę z przodu, potrafił świetnie dośrodkować, zagrać klepką, minąć przeciwnika.
Różnice to mają robić zawodnicy z przodu. Jakby na to nie patrzeć, to głównym zadaniem obrońcy jest bronienie dostępu do własnej bramki. Brown jest w tym świetny, a do tego potrafi zagrać nieźle z przodu.
Cytat:Sporo. Bardziej liczy się porównanie do Evry, bo mowa jest o O'Shea - bocznym obrońcy. Bosingwa, Alves, Maicon, Ramos, A.Cole, Clichy. Ci zawodnicy z pewnością nie są słabsi od Evry
Chyba żartyujesz? Ramos ma potencjał, ale ten sezon żałosny. Clichy podobnie, Cole po przeprowadzce z AFC zdecydowanie spuścił z tonu. Bosingwa? Ma jeszcze sporo do udowodnienia.
Cytat: Ci zawodnicy z pewnością nie są słabsi od Evry. Vidic i Ferdinand to czołówka europejska, ale choćby obrona Barcelony pokazała, że jest świetna.
Vidić i Rio to nie czołówka. To najlepsi gracze na swoich pozycjach w Europie.

Obrona Barcy poakzała, że jest świetna? Widziałeś co oni potrafili robić w lidze, czy nadal opierasz się na tym jednym meczu, w którym i tak zagrali osłabieni w tyłach? Obrona Barcy jest całkiem niezła, ale tam najważniejszą pracę odwala druga linia, która w większości meczów nie pozwala nawet powąchać piłki przeciwnikowi.

Cytat:Pique, Puyol, Terry, ewentualnie Carvalho, Skrtel, Chiellini czy do niedawna Nesta.
Rozumiem, że tylko przez przypadek nazwiska tych graczy znalazły się obok Rio i Vidica ?

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
25-06-2009 16:42
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 25-06-2009 16:42

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości