Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
fasol Offline
Senior Member

Liczba postów: 291
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Ja jestem bardzo zaskoczony, że Benzema zgodził się na transfer do Realu. Bardzo liczyłem na to, że jezeli on i klub z Lyonu zgodzili się na transfer to zawita on na OT.Zanim jeszcze był zdecydowany na jakikolwiek transfer to piał coś, że bedzie chciał zostać w Lyonie, bo ma tu pewne miejsce w składzie i będzie mógł się dobrze przygotowac do przyszłorocznych Mś, na czym mu bardzo ponoc zależało. I co? I wybrał Real z Ronaldo, Kaką, Huntelaarem, van Nistelrooyem, Higuainem, Raulem, Negredo i chuj tam jeszcze wie kim. Kolejny który robi z gęby dupę i dla którego ważne jest sianko. Swoją drogą mam polewkę na maxa z polityki tranferowej Pereza i jego przydupasów.
Trzeba więc szukać kogoś innego na szpice i przede wszystkim na skrzydło. Pomimo przyjścia Valencii potrzebny jest jeden wartościowy skrzydłowy.W przebudzenie Naniego nie wierze, choć bardzo mu tego życzę. Zostaje Park i wiekowy Giggs więc trzeba naprade jeszcze jednego skrzydłowego.
Kogo to już naprawdę nie wiem bo strasznie zwariowane te okienko transferowe. Codziennie słyszy się tyle spekulacji, że głowa czasem boli. Wierzę poprostu w fachowość i profesjonalizm Fergusona i jestem pewien, że jeszcze będziemy zadowoleni z transferów United.
01-07-2009 20:40
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - fasol - 01-07-2009 20:40

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości