Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Tomek91 Offline
Posting Freak

Liczba postów: 1,434
Reputacja: 2
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Richard napisał(a):Tylko, że Benzema ( przynajmniej dla mnie ) był najlepszą opcją. Tyle mówiło się o Francuzie w ostatnim czasie w kontekście transferu do United. A to jego agent ma przyjechać do Manchesteru, a to Manchester jest w stanie wyłożyć ogromne pieniądze za jego kupno. Aż tu nagle wpada Real po niepowodzeniach w sprawie Villi, wykłada kasę i po ptakach... :cry:

Podobnie jak Ty bardzo liczyłem, że Benzema ostatecznie wyląduje w United i newsy sprzed kilku dni jeszcze bardziej pobudzały mój apetyt, a tu Real szastr prast i mają Benzeme, choć oferta ich i nasza oferowały chyba bardzo podobną kasę. Zastanawiam się, czy wynikało to z tego, że Real szybciej złożył ofertę, czy po prostu sam Francuz wolał Madryt. Już nie próbuje zrozumieć co ciągnie piłkarzy do Realu. Możemy tylko gadać, że kasa, słońce i Hiszpanki, ale to już jest osobista sprawa jaki klub wybierze piłkarz.

Inna rzecz mnie zastanawia, skąd Real ma tyle forsy i czy nie obawiają się, że w przyszłości te długi mogą okazać się zgubne. Jakiś czas temu czytałem w wyborczej, że wg. pewnego hiszpańskiego ekonomisty (przypadkiem z Barcelony Wink ) Real albo na tych transferach zbije kokosy albo popadnie w takie długi, że za kilka lat będzie musiał sprzedawać.

Na domiar złego oddala się od nas Ribery, który nie chce przedłużać kontraktu z Bayernem, a już pojawiają się artykuły, w których da się przeczytać, że Francuz chce do Realu. Jeśli to prawda to Hiszpanie po raz drugi w krótkim odstępie czasowym będą mieli w swoich szeregach zawodika, którego większość (o ile nie wszyscy) z otwartymi rękoma przywitaliby na OT.
02-07-2009 12:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Tomek91 - 02-07-2009 12:14

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości