Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
michal85 Offline
diabeł wcielony

Liczba postów: 2,667
Reputacja: 41
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Cytat:Powiem szczerze, nie wyobrażam sobie Owena biegającego w koszulce z diabłem na piersi... Po prostu nie mogę sobie tego uzmysłowić. Człowiek, który przez tyle lat występował w znienawidzonym klubie, stał się legendą i jego symbolem, był po prostu kimś - miałby tak sobie nagle zacząć występować na Old Trafford? :!: Nie, stanowcze nie dla tego pana.
Z Owena taka legenda Liverpoolu, jak z P.Neville'a Mancehsteru <rotfl>

Cytat:Oczywiście biadolimy, że brakuje nam napastnika, i z tym się ciężko nie zgodzić - ale panowie, czy Owen to jest dobre wyjście z tej sytuacji?
Tak, całkiem dobry wybór na trzeciego napastnika. A jak szczęście(zdrowie) dopisze to będzie dla nas bardziej pożyteczny niż Tevez.

Cytat: Naprawdę nie ma na świecie lepszych strikerów, z jaśniejszą przeszłością?
Młodzieniaszków już mamy,

Cytat: Toż to scousers...
Scouser.

Cytat:Poza tym ile on ma lat, 30? Nie za dużo? Zwłaszcza, że młodszych opcji na rynku nie brakuje. I nie można zapominać o jego zdrowiu, które nie prezentuje się najlepiej. Ten piłkarz wydaje się wypalony, a my zastanawiamy się nad jego kupnem, mam nadzieję, że ta sprawa dalej się nie posunie.
Już chyba wielu zapomniało, kiedy na OT przychodził piłkarz o nazwisku Sheringham. A talentu Owen nigdy nie miał.

Ignorowani:
  • under

Programuję w codeigniter przede wszystkim dla strony internetowe brzesko, ale również dla innych
03-07-2009 11:15
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - michal85 - 03-07-2009 11:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości