Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
fasol Offline
Senior Member

Liczba postów: 291
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Jeżeli może przyjść do nas za free i otrzymywać niezbyt wysoką tygodniówkę to warto chyba go sprowadzić. Ja w 100% wierzę Fergusonowi, z pewnoscia wie co robi i nikt tu nie powinien pisac dyrdymałów typu"co On wyprawia" bo przy SAF-ie to jest chuj a nie znawcą tematu. Jeżeli przejdzie pomyślnie wszystkie badania to byłby z pewnoscią dobrym uzupełnieniem przedniej formacji.
Posty o Abgonlahorze już mnie powoli nudzą. Skoro piszecie co niektórzy, że po co Owen lepiej kogos młodego bo hajs za Ronaldo jest. Odpowiadam, że młodych mamy to lepiej nie brać nikogo na atak i spożytkować te pieniądze inaczej. Wellbeck i Macheda muszą dostawać więcej szans i jeżeli dalej dobrze będą się rozwijać to każdy zapomni o Abgonlahorze szybciutko. Za to Ashley Young jak najbardziej, klasowy skrzydłowy według mnie.
Rozśmieszają mnie wypowiedzi, że Owen to symbol czy tam legenda Looserpoolu. Jaka to kurwa mać legenda, nieco ponad 200 meczy w ich barwach, fakt błyszczał tam i zdobył mnóstwo bramek.Ale taki Gerrard czy Rush to tak.
" W dzieciństwie Michael kibicował Evertonowi, bo tam grał jego ojciec" - taką ciekawostkę przedstawia wikipedia. A więc symbol L'poolu jak malowany.
03-07-2009 15:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - fasol - 03-07-2009 15:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości