Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Smudge17 Offline
Junior Member
**

Liczba postów: 3
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Zawodnik którego najbardziej nam potrzeba... Snejder.
Każdy choć trochę widzący na boisku taktykę i ustawienie widział, że Roo robił za D/WB L a Berba za MC/AMC.
Gdyby ta dwójka grała na nominalnych pozycjach, wtedy Snejder za nimi. Niestety jeden skrzydłowy musiałby obskoczyć obie flanki co i tak było u nas realizowane w poprzednim sezonie. Dwójka Fletcher-Anderson ubezpieczająca całą resztę i oczywiście w miarę możliwości wchodząca w pomoc rywali. Carrick i Rudy do rotacji a Hargreaves się co chwilę leczy więc jak będzie zdrowy to będzie to kolejny zawodnik wzmacniający rywalizację na swojej pozycji. Obronę mamy obsadzoną na kolejne 2-3 sezony bez potrzeby jakichkolwiek transferów.

Obertan jak dla mnie mega-talent, jeśli zaprezentuje to co w Tulonie to na 10/11 może być nasz podstawowy skrzydłowy i wiodąca gwiazda.

Trzeba by zastanowić się nad obsadą bramki. Chyba każdy doskonale zdaje sobie sprawę, że PIG się nie nadaje a Foster to tykająca bomba-zawsze złapie kontuzję. VDS pogra jeszcze sezon więc pieniądze z transferu CR9 pewnie pójdą(w części) na nowego GK. Tu widziałbym jak chyba 99% z was Asenjo.

Po tych transferach widać, że Ferg kieruje się z powrotem na grę w 11 a nie w 10 dla 1. Z transferów jestem zadowolony choć ten Snejder nie daje mi odpocząć. Chyba, że Anderson w końcu będzie grać na swej nominalnej pozycji. Potencjał ma odpowiedni,tylko czekać aż eksploduje tyle że czekamy wszyscy już 2 lata...

To w skrócie taka moja wizja United. Sam nie do końca się z nią zgadzam Tongue
Ciężko cokolwiek przewidywać...a tych wersji plącze się po mojej głowie pewnie z 10 <hahaha>
13-07-2009 18:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - Smudge17 - 13-07-2009 18:15

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości