Lukas napisał(a):1. Od kogo/czego zaczęła się Twoja przygoda z United?
2. Jak trafiłaś na redcafe.pl ?
3. Ulubiony piłkarz?
4. Czy na miejscu SAFa sprzedałabyś Ronaldo? Dlaczego?
5. Jak powinna wyglądać pierwsza 11 MU w nadchodzącym sezonie?
6. Jakie jest Twoje ulubione piwo i dlaczego akurat Perła? 8-)
7. Jakie studia po liceum?
8. Kto jet Twoim ulubionym pisarzem/pisarką?
9. Ulubiony zespół muzyczny to...
10. Jak spędzasz wakacje?
1. Od dwóch kolegów, z którymi teraz mam już w sumie ograniczony kontakt. Wspólne wakacje i ciągłe wysłuchiwanie o transferach mnie wykańczało, ale wróciłam do domu, jako niespodziankę dostałam canal+ i jakoś się potoczyło

2. Radek jest bardzo upartą osobą.
3. Scholes, bo kto by inny?
4. Nie mam pojęcia. Zapewne będąc nim bym tak zrobiła, on znał więcej szczegółów niż ja. Ale możliwe, że zatrzymałabym go jeszcze sezon.
5. To najgorsze pytanie, bo jednak chciałabym tu Ronaldo;/ czyste marzenia(szkoda że totalnie nierealne)
Edwin, John, Vidic, Rio, Evra, Ribery, Carrick, Hargreaves, Young, Berbatov i Rooney.
6. Perła<33 ale niestety na tym parszywym zachodzie jej nie ma;/ Na co dzień Heineken/Lech
7. Nie mam pojęcia, może biotechnologia? może architektura wnętrz lub ogrodów?
8. Nie chce grzeszyć by kogoś wymieniać, bo naprawdę mało w życiu tych książek przeczytałam. Ale lubie Browna, jakkolwiek komercyjnie by to nie brzmiało.
9. obecnie brak, mam złamane serce przez Linkin Park i długo tak jeszcze będzie. Ostatnio zakochałam sie w T.love i Irze, ale to nic na tyle stałego by było ulubionym

10. Włochy, riwiera adriatycka, Cesenatico, obijanie się na plaży :oops: :oops: :oops:
radzio napisał(a):1) Ulubiony piłkarz? I dlaczego jest nim Scholes :twisted:
2) Ulubiona książka?
3) Pepis vs. Cola?
4) Ulubiona piosenka?
5) Jakiego forumowicza lubisz najbardziej?
6) Najprzystojniejszy piłkarz MU?
7) Najprzystojniejszy piłkarz?
8) Czy uprawiasz jakiś sport?
1. Jest najlepszy w tym co robi. Poza tym jest zwykłym człowiekiem nie afiszujący się z tym co ma. I jest zajebisty bo jest rudy.
2. Jak już pisałam, nie mój dział.
3. Pepsi ofc!
4. LP-With you
5. Loffciam was fsystkich. (no prawie...)
6. jezu! chyba J.Evans, albo Evra... gdyby był wyższy
7. I.Afellay <33
i tak płacze bo mało tych pytań było....
8. Mam zbyt dużego lenia do tego, ale uwielbiam pływać i robię to jak tylko ma okazje
Czary napisał(a):1. Od kiedy jesteś z United.
2. Najbardziej nielubiany klub.
3. Ulubione zajęcie (hobby).
4. Lubisz Benia :twisted: ? xd
5. Jak oceniasz tegoroczne transfery United?
6. Ulubiony film, aktor, aktorka ?
7. fotka/nk ?
8. Kogo najbardziej chciałabyś widzieć w barwach United w kolejnym sezonie (wymarzony transfer)?
1. Bardzo krótko, rok 2006
2. Bardzo kocham Liverpool.
3. Jestem leniem^ ale uwielbiam zakupy;d i jak już pisałam, pływanie, ale czy to może być hobby?
4. Uwielbiam go, prawie tak jak Mika

5. Tragedia
6. A.I Sztuczna inteligencja, trylogie Bourne'a i Ocean's / B. Pitt (za twarz^^) i G.Clooney / Natalie Portman, Meryl Streep
7. Owszem istnieją;d Gdzies tam kiedyś podawałam linki chyba
8. Ribery