Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
fasol Offline
Senior Member

Liczba postów: 291
Reputacja: 0
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United
Ja tez jestem jak najbardziej za dyskusjami, rozważaniami, tylko w ostatnich kilkunastu dniach o kim by sie dyskusja nie zaczęła to sprowadza się ona wcześniej czy póżniej do Younga.Pojawiła sie informacja, że do Aston Villi przechodzi Stewart Downing to nikt nie pisze, że wzmocnił się zespół z Birmingham tylko co?Ano,że teraz bliżej Youngowi na OT itd.Również uważam, że Ashley byłby dużym wzmocnieniem.
Udzielam się tu od niedawna, bardzo fajne forum.Multum ciekawych wypowiedzi, czytam z zaciekawieniem.Istnieja osobne watki o każdym z zawodników, lecz o jakim by się nie pisało skrzydłowym ostatnimi czasy to zawsze pojawia się wywód typu:...ale przydałby się jeszcze Young itd.O nowych twarzach pisane jest...i jeszcze Young i by byłoby super.Wiecie o co mi chodzi?Sztab szkoleniowy chyba wie co robi i jeżeli do koncepcji Fergusona konieczny byłby Young to już byłby razem z resztą chłopaków na tournee po Azji.Może jednak przyjdzie Ashley,ja nie mówię, że kategorycznie go nie chcę, bo równiez uważam, że byłby solidnym wzmocnieniem.Lecz troszkę juz mnie denerwuje, że jakikolwiek ruch ze strony United czy Villans sprowadza sie zawsze do jednego w dyskusji - Ashley'a Young'a.
17-07-2009 18:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Wiadomości w tym wątku
Re: Kto najbardziej przydałby się w Manchesterze United - fasol - 17-07-2009 18:13

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości