Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MU - okres przygotowawczy do sezonu 2009/10
Kwas Offline
Posting Freak

Liczba postów: 974
Reputacja: 12
Re: MU - okres przygotowawczy do sezonu 2009/10
Za nami pierwszy mecz w Audi Cup. Wygraliśmy skromnie, tylko 2-1.

Mimo, że to okres przygotowawczy to spodziewałem się mimo wszystko czegoś więcej, a nie ciągłego utrzymywania się przy piłce zespołu z Argentyny i wielu strat.

Warto odnotować debiuty Valencii i Cathcart'a. Pierwszy miał udział przy obu bramkach, parę fajnych rajdów, ale też nie odnotował nie małą ilość przegranych indywidualnych pojedynków. Natomiast drugi w pierwszych 45 minutach grał pewnie, spokojnie, na pewno był w lepszej dyspozycji niż chociażby Brown. Ale w drugiej obniżył loty, podobnie jak Fabio, który grą w first half pokazał, że ma zadatki na następcę Evry.

paolo napisał(a):Co do samego spotkania było nieźle
Czy ja wiem, czy nieźle? Mieliśmy spore problemy z utrzymaniem się przy piłce, cały czas grę prowadził zespół Basile. Można było się domyślić, że jest to zespół grający techniczną piłkę, dzięki czemu problemów z przytrzymaniem futbolówki mieć nie powinien, ale takich problemów się nie spodziewałem.

paolo napisał(a):Carrick ładnie rozgrywał i nie pchał się do przodu
Jak dla mnie rozegrał przeciętne zawody. W obiorze nie błyszczał, całkowicie przegraliśmy walkę o środkową strefę, a to także jego zasługa.

To tylko sparing, więc nie ma co się za bardzo przejmować słabym występem Diabłów, ale zwycięstwo cieszy.

Jeszcze jedno. Czy tylko ja słyszałem, jak spiker wywołując przed meczem nazwiska osób reprezentujących każdy klub biorący udział w Audi Cup wymienił imię i nazwisko Brian'a Robson'a zamiast osoby, która rzeczywiście tam była, czyli Sir Bobby'ego Charltona?
29-07-2009 23:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 

Wiadomości w tym wątku
Re: MU - okres przygotowawczy do sezonu 2009/10 - Kwas - 29-07-2009 23:21

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości