Cytat:Czyżbyśmy odpytywali teraz samego radzia? I wszyscy zapomnieli? Nie wierzę

(((( jaaaa

(((
Cytat:1. Jak to jest być szefem najlepszej strony o United w Polsce i najlepszego forum?
Nie czuję się szefem, a jedynie staram się dbać, aby wszystko działało jak należy. Powiedziałbym, że przyświeca mi zasada "ja tu tylko sprzątam".
Cytat:2. Jak dużo czasu zjada Ci opieka nad tymi dwiema stronami?
Hmm, dobre pytanie. Powiem szczerze, że... nie wiem. Chyba najwięcej czasu poświęcam w dni meczów Manchesteru United wyszukując streamy ;-), a tak to w sumie nie jest to pracochłonne, ale dzięki temu, że wiele zarówna na Redlogu i Redcafe się wzajemnie wspieramy i pomagamy w robocie ;-).
Cytat:3. Jak zmieniło się Twoje życie po założeniu redloga? ^^
Poznałem zajebistych ludzi, a tego nie da się ocenić
Cytat:4. Co byś zmienił gdybyś mógł cofnąć się do czasów przedredlogowych?
O cholera

tutaj mnie zastrzeliłeś

. Muszę dobrze zastanowić, wrócę do tego pytania trochę później

.
Cytat:5. Z innej beczki: Dlaczego Canon? 
Ale tutaj odpowiedź jest prosta

. Miałem do wybory - Canon 400d + kit + szkło 70-300 i inne pierdoły, albo Nikona D80 z kitem. Więc przekonała mnie cena samego body. Z perpsektywy czasu nie żałuję bo mój Canonek nieźle się spisuje, ale wizjer w tym Nikonie.... ehhh
Cytat:6. Ponieważ studiujemy ten sam kierunek: czym zamierzasz się zajmować po ukończeniu Informatyki poza doprowadzeniem redloga i soccerloga do bycia dwiema najpopularniejszymi stronami na świecie? 
A najchętniej to bym zaraz po studiach zrobił sobie rok przerwy od wszystkiego i pozwiedzał świat (tzn coś hardcorowego - Chiny/Ameryka Południowa/Afryka/Indie) tak, żeby mieć o czym wspominać wnukom ;-).
Cytat:7. Jakieś inne zainteresowania poza fotografią i piłką nożną?
Hmm lubię dobre filmy i seriale (polecam True Blood! Jejku, ale dzisiaj był wzruszający odcinek <chlip><chlip>), no i uwielbiam gotować: <a class="postlink" href="http://radziu.jogger.pl/2008/12/06/przepis-na-domowa-tortille/">http://radziu.jogger.pl/2008/12/06/prze ... -tortille/</a>
Cytat:8. Pytanie z gatunku standardowych: Uprawiasz jakiś sport? Wiem, że biegasz - coś jeszcze?
Hmm no teraz trochę ciężko się zgadać, żeby pograć w piłkę z chłopakami (na roku dużo ludzi lubi sobie pograć w piłkę no i to b. dobrze, ale ciężko się zgadać na 1 termin). Ale jak mam okazję to meczykiem w piłkę nie pogardzę. Oprócz tego kiedyś uczęśczałem na SKS z kosza

no i tato wpoił mi miłość do tenisa i żeglarstwa.
Cytat:9. No niech będzie jeszcze jedno standardowe: Piłkarski idol i dlaczego akurat Cantona? :>
No bo Cantona jest zajebisty. I <3 kołnierzyk Cantony

, ta jego zajebista charyzma. No i to, że się nie pierdolił

. Ale jeszcze Becksa bardzo lubiłem, ale jak się zeszmacił to poszedł w odstawkę

.
Cytat:10. Dasz autograf? <cwaniak>
Eee... no bez przesady

, ja tu tylko sprzątam.
Cytat:1. Gdzie i jak najczęściej oglądasz United?
Jak szukam streamy na Redloga to i przy okazji siłą rzeczy na tych streamach mecz obejrzę. Niestety jest to taka moja kotwica i za bardzo nie mam jak sobie do pubu w Krk na mecz United pójść

.
Cytat:2. Co byś powiedział aby zebrać Cracow Reds do jednej knajpy na jakiś fajny mecz? 
Mów kiedy i gdzie
Cytat:3. Czy zakładając Redloga myślałeś że tak się rozwinie?
Wierzę, że "Redlogowcy" nie pokazali jeszcze swojeg pełnego potencjału i jeszcze bardziej się to rozwinie ;-).
Cytat:4. Jakie cele wyznaczasz sobie na przyszłość w administracji Redloga oraz jak myślisz co da się w nim jeszcze udoskonalić/zmienić aby był lepszy dla czytelnika?
W tej chwili robimy porządki i zwieramy szeregi, aby wkrótce zaskoczyć Was nowościami

. Ale, żeby nie psuć niespodzianki nie będę nic więcej zdradzać
Cytat:5. Jakie masz plany zawodowe na przyszłość. Robota w firmie 8h dziennie 5 dni w tygodniu z dorabianiem na pomysłach autorskich popołudniami, czy całkowite poświęcenie się na robieniu pieniążków na potędze internetu? 
Hmm nie wiem jak to będzie za te parę lat. W sumie na początek chciałbym dostać pracę, ale taką, żebym mógł sobie zafudować wycieczkę na OT (jakiś bilecik VIP xD no i w ogóle już tak full serwis), a tak na poważnie - zobaczymy co dla mnie los przyszykował.
Cytat:6. Jaki był twój pomysł na życie kiedy byłeś na przykład w gimnazjum? No chyba że nie miałeś jeszcze pomysłu 
Już w gimnazjum chciałem iść w stronę informartyki bo po prostu mnie to zawsze ciekawiło.
Cytat:7. Jakie jest twoje podejście do rozwoju młodzieży w United? Podejście Michała ("pro-akademickie") czy też może podejście "pro-transferowe"?
Hmm... myślę, że coś po środku. Wiadomo, że nie zawsze wśród młodzieży znajdują się takie diamenty jak Giggs, Scholes, Beckham, Neville'owie itd. Trzeba szkolić własną młodzież, ale nigdy nie zaszkodzi zastrzyk krwi z zewnątrz. Ważne, aby zachować rozsądek i zbytnio nie zboczyć w żadną stronę (no chyba, że młodzież okaże się tak genialna, że transfery nie byłyby konieczne)
Cytat:1. Kiedy i jak zaczęła się Twoja przygoda z United?
Jak byłem mały ;D to kibicowałem Interowi

bo tam grał Ronaldo (ten gruby, ale wtedy był chudy jeszcze) ok roku 98 - 99 jakoś przeszło mi i przerzuciłem się na United i tak już zostało. W sumie to dzięki Mundialowi w '98 poznałem Schmeichela i Beckhama tak bliżej i to pomogło mi w poznaniu United

.
Cytat:2. Kto w tym sezonie będzie naszym najmocniejszym punktem?
Rooney! Rooney! Rooney! Jak nie ON to ku** nie wiem

.
Cytat:3. Jeśli miałbyś wybrać, to kto w przyszłości nr 1 w bramce w United Kuszczak/Foster, czy ktoś inny?
Grrrr

drażliwy temat. Imo Foster to szmaciarz, Kuszczak imo lepszy, ale nie wiele (mówię to na podstawie tych meczów, które widziałem). Ale nam potrzeba bramkarza pokroju Edwina/Petera. Chyba pamiętacie Barteza albo Carrolla? Dlatego coś mi się zdaje, że w przyszłym sezonie czeka nas transfer jakiegoś bramkarza.
Cytat:4. Twoje zdanie o tegorocznych transferach.
Brakuje mi Fergusonowej kropki nad i. Czegoś mi w tej układance brakuje, ale kogo - tylko Fergie to wie
Cytat:5. Obecna kadra jest kompletna, czy chciałbyś, aby SAF kogoś kupił? Jak tak to kogo?
No skrzydełka by się przydały mimo wszystko. Może Younga?
Cytat:6. Kto w przyszłości zrobi większa karierę w United, Macheda czy Welbeck?
Hmmm
Cytat:7. Liverpool/Manchester City, a może jakaś inna drużyna - który z tych dwóch klubów darzysz większą antypatią?
Manchester City? A kto to? There is only Manchester! Więc... oczywiście, że lofffciam mój przenajkochańszy Liverpool <3
Cytat:1. Skąd pomysł na założenie forum, bloga o tematyce United?
Co do forum - chcieli tego czytelnicy Redloga ;-). Co do bloga... Na początku Redlog był częścią DevilPage.pl. Został on założony w celu podniesienia poziomu strony jak i komentarzy na niej. No a teraz jak widać jesteśmy samodzielni i jakoś sobie radzimy ;-).
Cytat:2. Jak to robisz, że idą ci studia na akademiku? (:O)
Ja nie mieszkam w akademiku

, gdybym mieszkał to pewnie w miniaczacie moglibyście wysłuchiwać wiecznie narąbanego radzia xD
Cytat:3. Kupiłeś kiedyś koszulkę Poolu, żeby ja spalić?
Eee nie będe wspierać w ten sposób tej drużyny. Nawet Carlsberga nie pijam xD
Cytat:4. Zdażyło ci się psioczyć na SAFa, gdy zobaczyłeś "na kartce" wyjściową jedenastkę United przed meczem?
Oj i to wiele razy (moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina). Pamiętam jak podczas meczu z Arsenalem kiedy Ferguson wystawił bardzo dziwny skład. Powiedziałem wtedy "Ferguson to albo debil, albo jebany geniusz". Jak nie trudno się domyślić wyszło na to, że Ferguson to jebany geniusz, a Manchester United wpakował 4 bramki i całkowicie zdominował Arsenal co pomogło naszym zbudować przewagę psychiczną i w ostateczności wygrać ligę ;-).
Cytat:5. Najpiękniejszy moment jeżeli chodzi o kibicowanie United?
Zwywięstwo LM 2008
no i te comebacki jak nasi wygrywają mecz praktycznie przegrany.
Cytat:6. I pytanie analogiczne: Najgorszy moment...?
Kur** Finał LM 2009 :/
Cytat:7. Długo opłakiwałeś ćwierćfinał z Porto?
O dziwko krótko. O wiele bardziej mnie wkur... finał z Barcą ;/
Cytat:8. Oglądałeś DragonBalla? 8-)
No ba

wszystkie serie
Cytat:9. Korciło cię kiedyś, żeby dać mi bana? 
I to nie raz xD.
Cytat:10. Większy talent: Macheda/Welbeck?
No następny.... myślę, że ciężko ich porównywać. Obaj mają imo całkiem inne style gry i Fergie ma dla nich przygotowane całkiem inne ścieżki rozwoju. Macheda to taki "Ronaldo + Rooney" (jak to Michalina mówi) a Welbeck już taki nie jest. Więc - poczekamy, zobaczymy.